Trükkös halacskák - Zöld - Ügyességi játék - Weplay

Raktáron

A Trükkös halacskák remek ügyességi játék. A játék kétféleképpen is használható. A mini labdát az átlátszó fedőlap alatt kell a pályán a helyére juttatni vagy a fedőlap nélkül a nagy labdát kell a pályán tartani, úgy, hogy ne essen le. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, finommotorikus készségeket, a koncentrációt. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
15 800 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 580 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3-4 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Trükkös halacskák - Zöld - Ügyességi játék - Weplay” elnevezéssel megtalálható fejlesztőjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, finommotorika fejlesztő játék, készségfejlesztő eszközök. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: fejlesztőjáték, képességfejlesztő eszközök. A fenti fejlesztőjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Logika-gondolkodási művelet fejlesztő játékai” elnevezésű, és a „Játékkategóriák > Játékok 8-12 éveseknek > Játékok 8-12 éves lányoknak”  termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték adatlapja között lehet böngészni. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 216 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai pedagógusok, vezetők.

Trukkus_halacskak_Zold_Ugyessegi_jatek_Weplay
Trükkös halacskák - Zöld - Ügyességi játék - Weplay
15 800 Ft