A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Történetek a banyatanyáról – mini Lük füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 107
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
Boszorkányosan szőtt szövegértési feladatok 2. osztályos kortól. A MiniLük füzetek a kirakó alapkészlettel együtt használhatóak.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ez a különleges füzet nemcsak humoros, sok képpel illusztrált olvasnivalót kínál a már olvasni tudó gyerekeknek, hanem játékos feladatokat is, melyek a rövid, érdekes történetek megértésére épülnek. A füzetekben található rövid olvasmányok összefüggenek: számtalan jóságos és kíváncsi boszorkányról szólnak, de az egyes feladatokhoz tartozó részletek önálló szövegként is megállják a helyüket.   A különböző nehézségű feladatok kiválóan alkalmasak differenciálásra: az első oldalak feladatai még mondatról mondatra haladva is megoldhatók, később viszont már az olvasott szöveg egészére vonatkozó kérdésekre kell válaszolni.  Külön izgalmat és újabb sikerélményt jelenhet még az önellenőrzés lehetősége, hiszen a kirakókészletből kialakított minta máris megmutatja, van-e elhibázott válasz.
A vidám, szórakoztató, szójátékos történetek és a hozzájuk tartozó fejtörők nagyszerűen fejlesztik a 2. osztályos vagy annál idősebb gyerekek szövegértését. Nemcsak az olvasással éppen barátkozókat segítik, hanem a tovább ügyesedő, gyakorlottabb kisiskolások számára is érdekesek és hasznosak lesznek. 
Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes,készségfejlesztő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Történetek a banyatanyáról – mini Lük füzet” terméknévvel megtalálható gyakorlófüzet termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: gyakorló feladatlapok, tanulójátékok, készségfejlesztő füzet, gyakorló füzetek, szövegértési gyakorlatok, készségfejlesztő füzetek. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: szövegértést javító feladatok, szövegértést fejlesztő feladatok, foglalkoztató feladatlapok, gyakorló füzet, foglalkoztató füzetek. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Könyvek > Lük > MiniLük” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet adatlapja között lehet böngészni. A foglalkoztató füzet címkére kattintva pl. több mint 611 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.