A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tolerancia és együttműködés – Akros 20810 fejlesztő játék

Ár:
9.180 Ft
Cikkszám: 7957
Gyártó: Akros
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 92
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. május 29.
Az Akros fejlesztő társasjáték a képkártyák segítségével bemutatja hogy mi történik, ha valami nem úgy alakul, mint ahogy elterveztük? A képsorozatok segítik a pozitív hozzáállás elsajátítását. Adott témához kapcsolódó képből válaszd ki azt, amelyik nem a helyes magatartást mutatja. Megfigyelésen alapuló játék, melynek megkönnyíti, hogy megismertessük a gyerekekkel a tolerancia és az együttműködés fontosságát.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 Nézze meg az egyes táblákon található 4 képet, és válassza ki a helytelen viselkedés típusát. A tolerancia és az együttműködés értékeinek feltárására.

Osszuk ki a táblákat és a piros kereszteket a gyermekek között. Mindenki megfigyeli a négy képet a tábláján. A keresztjükkel megjelölik azt az ábrát, amin a szereplők helytelenül viselkednek. 2. Mikor végeztek, megfordíthatják a táblájukat, hogy ellenőrizzék, jól dolgoztak-e. A tábla hátoldalán ott van az a jelenet, amit mint helytelent meg kellett jelölni. 3. Ismételjük meg többször a játékot, míg minden gyermekhez eljut mind a 12 tábla.

Tartalma:

  • 12 kártya (15 x 15 cm)
  • 12 piros kereszt
Gyártó Akros
Játékosok száma 2-12 fő
szociális érzék, viselkedés,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webáruházunkban „Tolerancia és együttműködés – Akros 20810 fejlesztő játék” elnevezéssel listázott iskolai eszköz termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: képességfejlesztő eszközök, iskolai eszközök, fejlesztő eszközök. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő eszköz, iskolai fejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzékelés fejlesztése” termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz között lehet válogatni. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 175 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.