Tojásfarm - Társasjáték

Raktáron
Igazán szuper kreatív húsvéti társasjáték!
 
A játékot több féle változatban lehet játszani. 
 
1. Tojástippelés: A tojásokat el kell osztani a fészkekben úgy, hogy minden fészek alatt különböző darabszámú tojás legyen. majd rá kell ültetni a tojásokat. Pörgessétek meg a táblát. Az egyik játékos megtippeli, hogy az általa választott fészek alatt, hány tojás van. Ha a válasz helyes, akkor egy tojás az övé lesz. Ezután visszaülteti a tyúkot a fészekre, és a következő játékos következik. Fontos figyelni, hogy mennyi tojás maradt a fészekben. A végén az nyer, aki a legtöbb tojást összegűjti a hatodik kör végére.
2. Tojásvadászat: A játék menete ugyanaz, mint a tojástippelésnél, itt azonban meghatározott számú tojást kell összegyűjteni a játékosnak. 
3. Az a fránya 4. tojás: Ebben a változatban, nem a gyűjtés a lényeg, hanem hogy minél előbb megszabaduljatok a tojásoktól. Minden játékos 4 db tojást kap. A maradékot a fészekbe kell tenni úgy, hogy legalább két tojás legyen egy fészekben. Pörgessétek meg a táblát. Az első játékos az általa kiválasztott fészekben található tojásokhoz annyit rakhat a sajátjai közül, amennyi a fészekben volt, de csak akkor, ha az nem több négynél. Ha több van, mint négy tojás, akkor nem lehet betenni egyet sem és a következő játékos jön. A játék addig folytatódik, amíg valaki meg nem szabadul mind a négy tojásától. 

 

 
 
 
 

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 - 4 éves, 5 - 7 éves
Cikkszám
15027
Márka
Egyéb
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.10.27
5 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 60 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről