Tojásfarm - Társasjáték

Raktáron
Igazán szuper kreatív húsvéti társasjáték!
 
A játékot több féle változatban lehet játszani. 
 
1. Tojástippelés: A tojásokat el kell osztani a fészkekben úgy, hogy minden fészek alatt különböző darabszámú tojás legyen. majd rá kell ültetni a tojásokat. Pörgessétek meg a táblát. Az egyik játékos megtippeli, hogy az általa választott fészek alatt, hány tojás van. Ha a válasz helyes, akkor egy tojás az övé lesz. Ezután visszaülteti a tyúkot a fészekre, és a következő játékos következik. Fontos figyelni, hogy mennyi tojás maradt a fészekben. A végén az nyer, aki a legtöbb tojást összegűjti a hatodik kör végére.
2. Tojásvadászat: A játék menete ugyanaz, mint a tojástippelésnél, itt azonban meghatározott számú tojást kell összegyűjteni a játékosnak. 
3. Az a fránya 4. tojás: Ebben a változatban, nem a gyűjtés a lényeg, hanem hogy minél előbb megszabaduljatok a tojásoktól. Minden játékos 4 db tojást kap. A maradékot a fészekbe kell tenni úgy, hogy legalább két tojás legyen egy fészekben. Pörgessétek meg a táblát. Az első játékos az általa kiválasztott fészekben található tojásokhoz annyit rakhat a sajátjai közül, amennyi a fészekben volt, de csak akkor, ha az nem több négynél. Ha több van, mint négy tojás, akkor nem lehet betenni egyet sem és a következő játékos jön. A játék addig folytatódik, amíg valaki meg nem szabadul mind a négy tojásától. 

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
5 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 599 Ft
Tojasfarm_Tarsasjatek
Tojásfarm - Társasjáték
5 990 Ft