A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tíz képkockás - Demonstrációs korongok - Learning Resources

Ár:
7.590 Ft
Cikkszám: 13640
Gyártó: Learning Resources
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 76
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A modern tantermet szem előtt tartva fejlesztették ki a demonstrációs korongokat lendületes, szórakoztató és színes módszert a matematikai stratégiák modellezésére az egész osztály számára. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Innovatív új anyagból készült, gyakorlatilag bármilyen sima, sík felülethez tapadnak, anélkül, hogy maradna ragacsos maradék! Rendkívül vizuálisan biztosítják a hallgatók számára az összeadás, kivonás, szorzás, osztás és törtek megtanulását és feltárását.

A tíz képkocka számlálókkal majdnem kétszer akkora, mint a szokásos tíz képkocka, és ideálisak a számérzék és a számítás bemutatására. Tartós, újrafelhasználható és mosható, öblíthetők és újra és újra felhasználhatók: a tapadások tisztításához öblítse le meleg vízzel.

Játék tartalma:

  • 4 db tíz képkockát
  • 20 piros korong
  • 20 sárga korong
Fejleszti Mennyiségi következtetést, számlálást, relációk gyakorlását, matematikai készséget
Gyártó Learning Resources

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Tíz képkockás - Demonstrációs korongok - Learning Resources” névvel listázott iskolai eszköz adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: matekos játék, matematikai játék, iskolai berendezés, készségfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszközök. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő eszköz, iskolai fejlesztő eszközök, iskolai eszközök, készségfejlesztő eszköz, iskolai berendezések, iskolai fejlesztő eszköz. A fenti iskolai eszköz többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz között lehet válogatni. A játékos matematika kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 213 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.