Thomas és barátai - Thomas kismozdony - Mattel

Raktáron

Thomas és barátai kalandjait újraélheted a kismozdonyok segítségével. Most a főszereplő, Thomas lehet a tied. Részletesen kidolgozott, élénk kék színben pompázik, fém alvázzal rendelkezik. A mozdony elől és hátul kampókkal van ellátva, így könnyedén vontatható, valamint ő maga is bármilyen rakományt el tud szállítani.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.12.09
2 170 Ft
A termék után járó hűségpontok: 22 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a vonatos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Thomas és barátai - Thomas kismozdony - Mattel” névvel megtalálható vonatos játék oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, játékvonatok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, fa építő játékok, játékvonat. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: vonatos játékok, vasúti játék, fa építőjátékok, fa építő játék, készségfejlesztő játékok, játék vonatok, játék vonat. A fenti vonatos játék többek között a „Márkák > Mattel” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók > Vonatkészletek, kiegészítők”  érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló vonatos játék termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.