5 (1 vélemény)

Természet - Álomfogó készítő - Sycomore kreatív készlet

Nincs raktáron

Ha szép álmaid vannak, készíts egy álomfogót a szobádba, hogy megőrizhesd őket!

Ezzel a Sycomore készlettel 5 teljesen személyre szabott álomfogót tudsz készíteni. A csinos díszdobozban minden megvan, amire szükséged lesz az alkotáshoz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
12 080 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 208 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8-9-10-11-12 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Természet - Álomfogó készítő - Sycomore kreatív készlet” névvel listázott kreatív játék adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: alkotó játék, kézműves játékok, kreatív hobby termékek, kreatív játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő kreatív hobby termékek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: hobby és kreatív termékek, kreativitást fejlesztő játékok, alkotó játékok, hobby és kreatív termék. A fenti kreatív játék többek között az „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Kreatívjáték > Barkács és kreatív anyagok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kreatív hobby termék kulcsszóra kattintva például több mint 298 különböző kreatív hobby termék között böngészhetnek alátogatók.