A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Teherszállító vonat alagúttal 33891 - Brio favonat kiegészítő

Ár:
7.590 Ft
Cikkszám: 8896
Gyártó: Brio
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 76
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

A Brio Teherszállító vonat alagúttal tökéletes választás minden gyermek számára. 
A teherszállító vonattal átszelheted a dombokat, hegyeket, miközben szállítod a rakományt. A vonat intelligens csomagolása átalakítható átlátszó alagúttá.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 BRIO World Freight Train & Tunnel. Ez a játékvonat áthalad a dombokon és a völgyeken keresztül, hogy a rakományt bármelyik kikötőbe vagy tárolóba vigye. A vonat intelligens csomagolása pedig stílusos, átlátszó  ami alagúttá is alakítható  - helyezd  a BRIO World pályára!

Gyártó Brio
Jelleg vonatos szerepjáték
Fejleszti kreativitást, motorikus készségeket, együttműködést, fantáziát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Teherszállító vonat alagúttal 33891 - Brio favonat kiegészítő” névvel megtalálható építőjáték oldalára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: játékvonatok, építőjátékok, játék vonatok, vonatos építőjáték, vasúti játék, gyerekjátékok, konstrukciós játék, fa építőjátékok, játékok, játékvonat, gyermekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: építő játék, vonatos játékok, konstruáló játékok, fa építő játékok, képességfejlesztő játékok, vasúti építőjátékok, játék, gyermekjáték, játék vonat, konstruáló játék, építős játékok. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Fajáték” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A vonatpálya címkére kattintva példának okáért körülbelül 110 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.