5 (1 vélemény)

Tantrix Match Kirakós játék

Nincs raktáron

Tantrix a világ legcsavarosabb stratégia játéka. Számos díjat nyert, méltán nagy siker az egész világon! Ajánlott:6 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 589 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolások gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra felnőtteknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Tantrix Match Kirakós játék” terméknévvel listázott logikai játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékok, képességfejlesztő játékok, sudokuk, egyedül játszható játékok, fejtörők. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: fejlesztő játék,logikai játék, társasjáték, , képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” kategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek ” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A logikai feladványok kulcsszóra kattintva például több mint 172 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.