A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Takuga - képességfejlesztő játék - Óvodásoknak - Irányok

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.550 Ft

A Takuga egy új magyar fejlesztésű, tanulást és iskolaelőkészítést fejlesztő és segítő eszköz. A játék működése a tapintáson, és az ez alapján felhehető, beépülő ingerfelvételen alapul. A fa lapocskák egységesen a bal alsó sarokban lekerekítettek, ez az elsődleges tájékozódási pont. A formákkal rendelkező fa lapocskákat egy zsákba tesszük, majd ez alapján indítjuk a játékos fejlesztést. 

 

Cikkszám: 8020
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 46
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. szeptember 25.

Játék bemutatása

Ötletek az eszközhöz:

1.Irányok megnevezése: A formák irányának megnevezése, ekkor még nem kell tapintani az irányokat, elég csak megnézni őket, ügyelni arra, hogy a bal alsó sarok lekerekítettségére sikerül odafigyelni.

- Irányok megnevezése zsákból: A zsákba tett irányok megnevezése a domborulat kitapintását követően. Variációk: - csak egyféle forma szerepel (nyilak) - vegyesen (nyilak és repülők) - összes forma a zsákban van

2 Ugyanez, de egységnyi idő alatt: 1, 2, 3.. perc alatt, az nyer, aki több formát vesz ki a zsákból sikeresen megnevezve az irányaikat.
3.  Hiányzó irány: A zsákba tesszük egy forma három irányát, de egyet szándékosan kihagyunk. A feladat megmondani, hogy melyik irányú forma nem szerepel a zsákban.
4.. Keresés: Keresd meg a zsákban a balra le mutató nyilat!
5. Téri tájékozódással: Irány kivétele után, az iránnyal megegyező elhelyezkedésű tárgyak megnevezése a teremben. Például: A kivett irány jobbra mutat. Olyan tárgyakat kell keresni a teremben, amelyek a tanulóhoz képest jobbra helyezkednek el.

Tartalom:

  • 1 darab használati útmutató
  • 1 darab vászonzsák
  • 20 darab forma

Anyaga: lézervágott, nyír, rétegelt lemez
A négyzetek mérete: 5×5 cm, bal alsó sarok lekerekítve, a négyzet vastagsága 3 mm. A faragasztóval rögzített formák3 mm vastagságúak.

Ajánlott: 6-99 éves korig.

Termék jellege: oktatást segítő eszköz.

Részletes játékleírást és iránygyakorlatokat itt olvashat bővebben

 

Gyártó Egyéb
Mely kategória? Intézményi eszközök
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív játék webáruházunkban „Takuga - képességfejlesztő játék - Óvodásoknak - Irányok” névvel listázott óvodai eszköz adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: óvodai eszközök, óvodai fejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz, óvodai fejlesztő eszköz. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló óvodai eszköz tekinthető meg. Az óvodai eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 315 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai vagy iskolai vezetők, pedagógusok.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>