A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SzóKiMondóka - Levegő

Ár:
7.770 Ft
Cikkszám: 8428
Gyártó: SzóKimondóka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 78
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.

A SzóKiMondóka játékcsomag sorozat harmadik fejezete a Levegő. A szavakat tovább bontjuk szótagokra, sőt, a lebontó-felépítő olvasástanítási módszer jegyében már 2 kezdőhangra is felhívjuk a figyelmet, amelyeket már többször láthattunk a szavak elején. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Még több szókártyát tettünk a csomagba, mint eddig és olyan izgalmas szavak is előkerülnek, mint az űr meg a pillangó. A 24 perces kisfilmet ezúttal már online nézhetitek meg, a doboztetőbe került vevőkóddal honlapunkon regisztrálva megkapjátok a linket, amellyel bárhonnan, bármikor előhívhatjátok a filmet és a kísérletet. 

7 új dalt is beépítettünk a filmbe, amelyek közt vannak ismert népdalok, vagy azok kevésbé ismert feldolgozásai, de megint tettünk bele új dalt is a Veronaki zenekar előadásában. Csodálatos animációk tarkítják a filmet, amik hamar a gyerekek nagy kedvencei lesznek. 

Gyártó SzóKimondóka
Jellege fejlesztő játék
Fejleszti beszéd-,szókincs-, zenei mozgás- , kulturális és környezeti nevelést, vizuális memóriát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a könyvek és gyerekkönyvek találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „SzóKiMondóka - Levegő” terméknévvel listázott könyv termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: meséskönyv, gyermekkönyv, gyermek könyvek, gyerekkönyvek, gyeremekkönyvek. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekkönyvek megtalálásában, például a következőek lehetnek: mondókák, meséskönyvek, vers és mondóka, gyerek könyv. A fenti termék többek között a „Márkák > SzóKimondóka” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló könyv tekinthető meg. A gyerekkönyv kulcsszóra kattintva például több mint 195 különböző gyerekkönyv között választhatnak a gyermekük, unokájuk számára jó könyveket kereső szülők vagy nagyszülők illetve gyerekkönyv ajándékozását tervező vásárlók.

Termék címkék: gyerekkönyv, könyv, mesekönyv, mondóka