A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Számfogócska: 20-as számkör 2. rész – Logico Piccolo - 978-963-294-064-9

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 608
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 22.
A Logico Piccolo-Számfogócska 20-as számkör 2.rész az alapvető számfogalom, számolási készség kialakítását szolgálja. Kerettel használható.
Ez a füzet csomagban is kapható, 1. osztályosoknak

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo-Számfogócska 20-as számkör 2.rész az alapvető számfogalom, számolási készség kialakítását szolgálja. Az iskolások a számokat tanulják meg elhelyezni a számegyenesen, a páros és páratlan számokat megtanulják megkülönbözetetni, a számok bontását gyakorolják.

 
 


 

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 21.
Értelemszerűen az I.rész folytatása, de más típusú feladatokkal. Az egyszerű összeadások, pótlások mellett több új feladat is van az előző részhez képest, pl. számokat kell elhelyezni a számsorban vagy a számegyenesen. Bontani, duplázni, felezni kell a számokat, sőt még a páros és páratlan fogalmáról is képet kaphatnak a gyerekek.
Érdekes feladat az utolsó lapon lévő számkereső, mely már szöveges feladatokból áll.
Ennek is csak az előnyeit tudom leírni, mert 9 éves fiam nagy kedvence a matek már óvodás korától kezdve És ez mind többféle, nagyon érdekes és jó feladat. Első osztályos tananyag, de szerintem már óvodás kortól használható.

Játék webshopunkban „Számfogócska: 20-as számkör 2. rész – Logico Piccolo - 978-963-294-064-9” terméknévvel megtalálható gyakorlófüzet termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: matekos játék, tanulójátékok, gyakorló füzetek, játékos matek, foglalkoztató füzetek, készségfejlesztő füzetek, matematikai játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következőek lehetnek: matematikai játékok, matekos játékok, tanulójáték, oktatójáték, gyakorló feladatlap, készségfejlesztő füzet. A fenti gyakorlófüzet többek között a „Márkák > Logico” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet termékadatlapja tekinthető meg. A gyakorlófüzet kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 242 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.