5 (1 vélemény)

Sudoku fajáték - Legler

Nincs raktáron

A közismert Sudoku játék szabályaira épülő fajáték. A színes kis faelemeken számok találhatóak 1 -9-ig. ?Minden szám  csak egyszer fordulhat elő egy sorban és egy oszlopban. Kicsiknek és nagyoknak is kiváló szórakozást nyújt. Fejleszti a koncentrációt. A kicsik a játék közben a számokkal és színekkel is ismerkedhetnek. 


 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
12 020 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 202 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középsős óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra tinédzsereknek, felnőtteknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Sudoku fajáték - Legler” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játék, fejlesztő játék, logikai játékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek:fajáték,gyerekjáték,logikai feladványok,sudoku játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > SNI- sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék adatlapja között lehet böngészni. A logikai játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 367 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.