Smoby Green piramis - Készségfejlesztő játék

Raktáron

Babák számára készült fejlesztő játék. A gyűrűpiramis felkelti a babák figyelmét vidám színeivel. A karikák egy alapra építhetők fel. Lekerekített szélei biztonságos játékélményt nyújtanak. Strapabíró anyagból készült. Kiválóan fejleszti a szem-kéz koordinációt, finommotoros készségeket. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
5 680 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 568 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a 2 éves bölcsisek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kétéveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Smoby Green piramis - Készségfejlesztő játék” terméknévvel listázott babajáték termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, bébijátékok, bébi játékok, képességfejlesztő játékok, torony játék, bébi játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: torony játékok, baba játék, toronyépítő játékok, gyerekjátékok, baba játékok, babajátékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A babajáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 461 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Smoby_Green_piramis_Keszsegfejleszto_jatek
Smoby Green piramis - Készségfejlesztő játék
5 680 Ft