A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Set Junior – Kombinációs társasjáték

Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: 661
Gyártó: Compaya
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 46
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 12.
A nagy sikerű Set családi társasjáték megjelent Junior változatban is. Az óvodás gyerekek ismerkedhetnek a színekkel, formákkal, számokkal és a minták kavalkádjából kell 3-3 db-ot összefűzniük. A kétoldalas játéktábla lehetőséget nyújt az ismerkedésre és a gyakorlásra is.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Set Junior kártyajáték az óvodás gyermekek számára készült, megismerteti a gyermeket a színek, formák, számok, mintázatok világával. A számtalan kombinációs lehetőség közül válogathatnak a kicsik. Hogy alkothatunk SET-.et? Minden lapon 4 tulajdonság van, minden tulajdonságból pontosan három: Szimbólumok száma (1,2,3). Szín (lila, vörös, zöld). Alak (Hullám, ovális, trapéz). Minta (üres, csikos, teli). Három kártya akkor alkot Set-et, ha a fenti négy tulajdonságot külön-külön megvizsgálva:

-az adott tulajdonság mindegyik kártyán egyforma

- vagy mindegyik kártyán különböző

2 oldalú játéktábla segít a játék megtanulásában:

1. A legkisebbek játékoldala:

Minden gyerkőc kap 3 lapkát, amelyeknek meg kell figyelni színét, formáját, mintáját, számát. Keresd meg a táblán ugyanezt a lapocskát és rak rá a tiédet. Amikor valakinek sikerül befejezni egy sort vagy oszlopot, és ezáltal megvan 3 lap egymás mellett-alatt, amely SET, akkor jutalmul kapsz egy pontozó korongot. A játékot az nyeri, akinek a játék végére a legtöbb korongja lesz. Figyelj jól, mit érdemes lerakni, hiszen előfordulhat az is, hogy 1 lap lerakásával a sort és az oszlopot is befejezed.

2. játékoldal

Ez már a nehezebb változat. Felfordítunk a tábla közepére 10 lapot véletlenszerűen. Ki talál a leggyorsabban SET-et? Vigyázz olyan nem lehetséges, hogy két kártya egyforma valamelyik tulajdonságban, de a harmadik eltérő - mert az biztos nem SET! Ha tényleg SET-et találtál elveheted és kapsz érte 1 korongot, újabb lapokat fordítunk és indulhat a vadászat. DE jaj, ha ez elnézted és még sem SET, akkor a lapok maradnak, és Te adsz vissza 1 korongot. Készen állsz?

Gyártó Compaya
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg kombinációs okosjáték
Fejleszti kombinációs készséget,reakciókészséget,szín-és formafelismerő készséget,megosztott figyelmet,logikát, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet,koncentrációt,megfigyelést, intuitív döntési képességet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hatéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Set Junior – Kombinációs társasjáték” elnevezéssel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, számos játékok, játék, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, formafelismerő játékok, játékkártyák. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: játékok a számokkal, kártya játékok, játékok a formákkal, kártya játék, készségfejlesztő játék, formafelismerő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték között lehet böngészni. A kártyajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 236 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.