5 (5 vélemény)

Rush Hour Junior Egyszemélyes logikai játék

Raktáron

A Rush Hour logikai játék a hétköznapjainkból már megszokott csúcsforgalomba és közlekedési dugókba kalauzol minket, ahol a cél a feladatkártyák alapján felállított járművek között ellavírozni úgy, hogy nem emelhetjük fel egyiket sem, csak csúsztathatjuk őket a tábla mentén. A Junior kiadásban a fagylaltosautóval kell átjutnunk a dugón, mielőtt fagylalt elolvadna.
Ajánlott:6 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
7 340 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 734 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 10 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Rush Hour Junior Egyszemélyes logikai játék” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: játék, gyerekjátékok, logikai játékok, gyermekjátékok,autós játék. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Márkák > Thinkfun” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Rush_Hour_Junior_Egyszemelyes_logikai_jatek
Rush Hour Junior Egyszemélyes logikai játék
7 340 Ft