5 (3 vélemény)

Rush Hour (Csúcsforgalom) Thinkfun logikai játék

Raktáron

Csúcsforgalom van a városban! Ne padlógázzal,hanem logikával tologasd a kocsikat, amíg a piros autó ki nem szabadul! A játékos feladata az, hogy a járműveket addig tologassa el a környékéről, amíg szabaddá nem válik az út a kijárathoz. A komoly logikai fejtörő feladványokat tartalmazó Csúcsforgalmat a Parent' s Choice Magazine "az elmúlt huszonöt év egyik legjobb játékának" választotta. Részleteket lásd lenn.. Ajánlott: 8 éves kortól 99 évesig, a mi tapasztalatunk szerint már 6 évesek is szívesen játszanak vele. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
8 160 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 816 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 10 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Rush Hour (Csúcsforgalom) Thinkfun logikai játék” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: játék, gyerekjátékok, logikai játékok, gyermekjátékok,autós játék. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Márkák > Thinkfun” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Rush_Hour_Csucsforgalom_Thinkfun_logikai_jatek
Rush Hour (Csúcsforgalom) Thinkfun logikai játék
8 160 Ft