A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rush Hour (Csúcsforgalom) – Thinkfun logikai játék

Ár:
5.790 Ft
Cikkszám: 69
Gyártó: Thinkfun
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 58
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
Csúcsforgalom van a városban! Ne padlógázzal,hanem logikával tologasd a kocsikat, amíg a piros autó ki nem szabadul! A játékos feladata az, hogy a járműveket addig tologassa el a környékéről, amíg szabaddá nem válik az út a kijárathoz. A komoly logikai fejtörő feladványokat tartalmazó Csúcsforgalmat a Parent' s Choice Magazine "az elmúlt huszonöt év egyik legjobb játékának" választotta. Részleteket lásd lenn.. Ajánlott: 8 éves kortól 99 évesig, a mi tapasztalatunk szerint már 6 évesek is szívesen játszanak vele. 
Ez a játék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mindenki találkozott már azzal a helyzettel, amikor a kereszteződésbe ragadó megakadályozza a keresztirányú forgalom közlekedését - szerencsétlen helyzetben teljesen befagyasztva a kereszteződést. Ebben a játékban lehetőség van megmenteni a forgalmat - át kell juttatni a piros autót az egyik oldalról a másikra. Azonban az autók nem tudnak oldalazni: csak előre hátra lehet mozgatni minden autót. Képes vagy-e feloldani a Dugót?  40 egyre nehezedő feladvány. Az elsőkkel már 6 évesen kezdhetsz birkózni, az utolsóknál jó, ha apa is a közelben van. Vigyázz, ne add a kezébe, nem adja vissza!  Ha belejöttél újabb 40 feladatot is vásárolhatsz mindig új autóval.

 1.Rakd fel az autókat a választott feladatnak megfelelően. Ügyelj a színekre!


2. A kék autó az utadban áll, hogy a piros kiszabaduljon. A kék autó elmozdításhoz arrébb kell tolnod balra a zöld autót.


3. Most már tolhatod lefelé a kék autót.


4.Szabad az út a piros autó előtt.

 
 
 


 

Gyártó Thinkfun
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes logikai készségfejlesztő autósjáték
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt

Vélemények

5.00
8 értékelés
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 16.
Nagyon szórakoztató.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 15.
Szuper. Újra és újra jó.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 06.
Izgalmas, igazi kihívás.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 06.
Izgalmas, igazi kihívás.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 09.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 09.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 01.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2016. 02. 02.
Kedves, szellemes, kreativ játék lányoknak és fiúknak egyaránt. Egyedül is lehet vele szórakozni.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az alsó tagozatosok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tízéves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Rush Hour (Csúcsforgalom) – Thinkfun logikai játék” névvel listázott logikai játék adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: logikus gondolkodást fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, tologatós babajátékok, készségfejlesztő játékok, egyszemélyes játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, fejtörő, egyszemélyes játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: fejtörők, logikai feladványok, logikai feladatok, egyedül játszható játék, játékok, egyedül játszható játékok, logikát fejlesztő játék, logikai játékok, logikát fejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Logikai játékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. A logikai játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 295 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.