Rugalmas kanál és villa dobozkában - Zöld színben

Nincs raktáron

A rugalmas kanál, és villa tökéletese illeszkednek a kicsi kezekbe, ezáltal megkönnyítik az első étkezéseket! Kényelmes kilakítás, biztonságos lekerekített végek. 
Az anyag hajlíthatósága miatt, bármilyen szögbe beállíthatod, és adhatod kisbabád kezébe. Praktikus, egyszerűen hordozható a tárolódobozában. 
Jobb és bal kezes gyermekek egyaránt használhatják.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 390 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 339 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a párhónapos kisgyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek egyéves babáknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Rugalmas kanál és villa dobozkában - Zöld színben” elnevezéssel megtalálható evőeszköz termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: babagondozás, evőeszköz. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: baba étkészlet. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Lindalime” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek ” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. Az evőeszköz címkére kattintva például több különféle babagondozási eszköz, és gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.