Rugalmas kanál és villa dobozkában - Rózsaszín

Raktáron

A rugalmas kanál, és villa tökéletese illeszkednek a kicsi kezekbe, ezáltal megkönnyítik az első étkezéseket! Kényelmes kilakítás, biztonságos lekerekített végek. 
Az anyag hajlíthatósága miatt, bármilyen szögbe beállíthatod, és adhatod kisbabád kezébe. Praktikus, egyszerűen hordozható a tárolódobozában. 
Jobb és bal kezes gyermekek egyaránt használhatják.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
3 590 Ft
A termék után járó hűségpontok: 36 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a párhónapos kisgyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek egyéves babáknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Rugalmas kanál és villa dobozkában - Rózsaszín” elnevezéssel megtalálható evőeszköz termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: babagondozás, evőeszköz. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: baba étkészlet. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Lindalime” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek > Babajáték 0-1 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. Az evőeszköz címkére kattintva például több különféle babagondozási eszköz, és gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.