A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsaszín - XXL építőkockák - 36 db óriás műanyag elem

Ár:
18.920 Ft
Cikkszám: 9925
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 190
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 06.

Hatalmas házat, falat, paravánt építhetsz ezekből az extra nagy kockákból. A készletben tégla, kocka, és háromszög formákat találsz. Az elemek lekerekítettek, kiválóan illeszkednek egymásra. Az óriás építőkockák nagyon előnyösek óvodai, bölcsődei csoportok számára.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az építőjáték óriási előnye, hogy a kisebb nagyobb kockák sokféle variációban építhetők egymásra. Csak a gyerek fantáziája szabja meg, hogy az egyes kockák milyen funkciót kapjanak a játszás idejére, így a saját elképzelései alapján mindig valami újat hozhat létre. Közben saját maga megtapasztalja, hogy az építésnek fizikai korlátai is vannak. Megtanulja, hogy milyen módon tudja egyensúlyozni az egyes elemeket úgy, hogy az építménye ne dőljön össze. Idővel rájön arra is, hogy ezek az építőkockák egymással helyettesíthetők, helyzetük változtatható, és különböző formájú építménybe rendezhetők.

A játék tartalma

  • 36 db építőkocka, egy elem mérete kb. 20x10x10 cm
Gyártó Egyéb
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg pattintós, kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Rózsaszín - XXL építőkockák - 36 db óriás műanyag elem” elnevezéssel megtalálható építőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: képességfejlesztő játékok, konstruáló játékok, gyerekjátékok, műanyag építőjátékok, építő játékok, műanyag építős játékok, gyermekjáték, építőjáték műanyagból. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: építő játék, műanyag építős játék, építőjátékok műanyagból, konstruáló játék, játékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A műanyag építőjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 183 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.