A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsaszín - XXL építőkockák - 36 db óriás műanyag elem

Ár:
18.900 Ft
Cikkszám: 9925
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 190
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 08.

Hatalmas házat, falat, paravánt építhetsz ezekből az extra nagy kockákból. A készletben tégla, kocka, és háromszög formákat találsz. Az elemek lekerekítettek, kiválóan illeszkednek egymásra. Az óriás építőkockák nagyon előnyösek óvodai, bölcsődei csoportok számára.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az építőjáték óriási előnye, hogy a kisebb nagyobb kockák sokféle variációban építhetők egymásra. Csak a gyerek fantáziája szabja meg, hogy az egyes kockák milyen funkciót kapjanak a játszás idejére, így a saját elképzelései alapján mindig valami újat hozhat létre. Közben saját maga megtapasztalja, hogy az építésnek fizikai korlátai is vannak. Megtanulja, hogy milyen módon tudja egyensúlyozni az egyes elemeket úgy, hogy az építménye ne dőljön össze. Idővel rájön arra is, hogy ezek az építőkockák egymással helyettesíthetők, helyzetük változtatható, és különböző formájú építménybe rendezhetők.

A játék tartalma

  • 36 db építőkocka, egy elem mérete kb. 20x10x10 cm
Gyártó Egyéb
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg pattintós, kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Rózsaszín – XXL építőkockák – 36 db óriás műanyag elem” elnevezéssel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: gyermekjáték, konstrukciós játékok, készségfejlesztő játék, játékok, építő játékok, műanyag építős játékok, építős játék, konstruáló játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: építőjáték műanyagból, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, építőjátékok műanyagból, gyermekjátékok, konstrukciós játék, játék. A fenti építőjáték többek között az „Intézményeknek ” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A műanyag építőjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 360 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Rózsaszín – XXL építőkockák – 36 db óriás műanyag elem termékkel együtt leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: XXL építőkockák – 36 db óriás műanyag elem; Kis barátok- 3 játék egyben – Djeco; Lepkefogó (Little observation) – djeco társasjáték; Gyerek seprű – játék seprű; Virágos tornaszalag; Szivárvány színű tornaszalag; Csipesz Jumbo méretben 1db – Készségfejlesztő játék; Mágneses golyóvezető / kicsi- cica / – Készségfejlesztő játék; Ellentétek – Kis felfedező – Trefl oktató memória játék; Hama 20750 – Hama vasalható gyöngy – 1000 db-os színű pasztell Midi.