A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rímekkel rajzolunk – Foglalkoztató füzet

Ár:
2.500 Ft
Cikkszám: 544
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 26
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 22.
Pont, pont, vesszőcske… Ki ne emlékezne erre a kis mondókára. Milyen jó móka mondókázás közben rajzolni tanulni. Tóth Kása Ottília Rímekkel rajzolunk füzetével remekül szórakozunk, miközben rajzolni tanítunk. A praktikus kezelhetőség miatt a könyv fedlapja könnyen eltávolítható, így a lapok is szétválaszthatóak, külön is használhatóak.
Ez a füzet csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Amikor elkészült a török basa, a gyermekeink szájából visszhangzik a még, még, még...No, de mit? Ehhez ad segítséget a Rímekkel rajzolunk, amely segítségével megtanulunk pókot,baglyot, oroszlánt....rajzolni együtt.

rajzoljrimekkel03

A füzet egyik oldalán a mondóka látható, amelyben 6-7 lépésben bemutatják, hogy készülhet el a kép. A másik oldal a gyerkőcé, ahol kedvére gyakorolhat.

rajzoljrimekkel04

A könyv végén 6 ismert mese található, amelynek szereplőit már eddigre megtanulták a lurkók lerajzolni. Kezdődhet a szórakozás! Mindenki kedvére illusztrálhatja a saját mesekönyvét.

rajzoljrimekkel06


 
Gyártó Magyar termék

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 23.
Az egyik legötletesebb rajzos mese-mondókás könyv. A gyermekek érdeklődését felkeltve, fejleszti a figyelmet a finommotorikát, a fonéma hallását, ritmusérzékét, szókincsét. Segítségével egyszerű út vezet a rajz, a versek megszeretéséhez.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Rímekkel rajzolunk – Foglalkoztató füzet” terméknévvel listázott kreatív játék oldalára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: tanulójátékok, készségfejlesztő füzet, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, rajz játék, gyerekjátékok, mondókák, oktatójáték, kreatív játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: oktatójátékok, foglalkoztató füzetek, rajzoló játékok, kreativitást fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, alkotó játékok, készségfejlesztő füzetek, gyermekjátékok, foglalkoztató feladatlap, foglalkoztató feladatlapok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Könyvek > Foglalkoztató füzetek” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Finommotorika ” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék adatlapja tekinthető meg. A mondóka címkére kattintva példának okáért körülbelül 32 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.