Pöttöm Park 2 - Beszélgetős, beszéltetős könyv 2-4 éves gyermekeknek

Nincs raktáron

A Pöttöm Park 2 beszélgetős, beszéltetős, beszédindító könyvsorozat második része 2-4 éves gyermekeknek. A Pöttöm Park 1. részében elindultunk a beszédfejlődés útján, a második kötetben pedig már a következő szintre lépünk. A képek, feladatok segítségével felébreszti a gyerekek beszédét, támogatja fejlődésüket. 
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 190 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 419 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 3 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok az oktató, fejlesztőjátékok, és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Pöttöm Park – Beszédindító könyv 2-4 éves gyermekeknek” elnevezéssel listázott készségfejlesztő feladatok oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: tanulójátékok, beszédkészséget fejlesztő játékok, készségfejlesztő füzetek, készségfejlesztő feladatok, beszédfejlesztő játékok, foglalkoztató feladatlap, képességfejlesztő feladatlap, képességfejlesztő füzetek. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: beszédfejlesztő játékok, képességfejlesztő feladatlapok, fejlesztő feladatlapok, oktatójáték, készségfejlesztő füzet, tanulójáték, képességfejlesztő füzet. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” termékkategóriában és a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló készségfejlesztő feladatok adatlapja tekinthető meg. A készségfejlesztő feladatok kulcsszóra kattintva például körülbelül 153 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.