Phix - Pszichológiai társasjáték 14-17 éveseknek

Raktáron

A Phix - pszichológiai társasjáték a 14-17 éves korosztálynak és szüleiknek készült. Önbizalom-fejlesztő, kommunikációt elősegíti. lelki problémákat kezelő társasjáték. A játék abban segít, hogy a szülő jobban megismerje kamasz gyermekét. A kommunikációt. Párbeszédet indít el a felek között, miközben a szülők is feltárulkozhatnak, megnyílhatnak saját kamaszkori emlékeik felidézése és elmesélése által. A kártya egyik oldalán található a témakör szerinti kérdés, amire őszintén, kötetlenül válaszolhattok, és átbeszélhetitek a témát. A kártya má­sik oldalán pedig a kérdéshez tartozó szövegrész olvasható a pszichológus tanácsaival, hogy arra a kérdésre mi lenne a leginkább adekvát gondolat, reakció.

A „témakör” kártyák egyik oldalán található a témakör szerinti kérdés. Minden kártyán 2 db kérdés található. A kártya húzójának a homokóra megfordítása után 1 perce van a válaszadásra úgy, ahogyan ő gondolja. A második kérdésnél  válaszoljunk  úgy, ahogyan szerintünk a helyes viselkedés, törekvés lenne illetve lett volna , abban a helyzetben, illetve szituációban. Szintén 1 perc áll a rendelkezésünkre. 
A második válasz után elővesszük a füzetet az adott témakörhöz, az adott témakörön belüli kártya számhoz lapozunk. /Mindegyik kártya meg van számozva a könnyebb kezelhetőség érdekében./ Ott egy szövegrész található a pszichológus tanácsaival, hogy erre a kérdésre mi lenne a helyes gondolat illetve reakció. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
14 900 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 490 Ft
Phix_Pszichologiai_tarsasjatek_14-17_eveseknek
Phix - Pszichológiai társasjáték 14-17 éveseknek
14 900 Ft