5 (1 vélemény)

Motoros készségek játékcsomag - 3 játék 1 dobozban - Legler

Nincs raktáron

Ez a 3 az 1-ben fából készült motorikus készség játékkészlet tökéletes kis felfedezők számára.
Remek kiegészítő a gyermek tanulási útjának támogatásához.
A szett 3 szép minőségű fajátékot tartalmaz. Mindezek a finom motoros és matematikai készségek fejlesztésére szolgálnak már kiskoruktól kezdve.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
15 480 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 548 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kicsik, és bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 2 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Motoros készségek játékcsomag - 3 játék 1 dobozban - Legler” elnevezéssel listázott ügyességi játék adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: játékok, ügyességi játékok, gyermekjátékok, fa játékok, horgászós játékok, fajátékok, fából készült játék, horgász játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: finommotorika fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló ügyességi játék között lehet böngészni. Az ügyességi játék címkére kattintva példának okáért több mint 236 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.