A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szókimondóka - Móna Manó mesék 4-7. – Móna manó barátai

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 1489
Gyártó: SzóKimondóka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.

" Játszani, alkotni, kreatívan szórakozni sokféle képpen lehet, mi a szavakkal szeretünk játszani. Megjelenítjük, lerajzoljuk, mondókába, dalba foglaljuk, mesébe szőljük őket. "

A manó könyvekben a gyerekek a manók kalandjai során imerkedhetnek meg az őket körűlölelő világgal. Megismerik a színeket a testrészeket és az alapvető fogalmakat. Móna Manó az évszakokon keresztűl utazva tárja elénk a 4 elemet - víz- levegő- tűz és a föld. Az első mesekönyv, nem is egy hanem egyszerre három mesét tartalmaz. 

  • 88 oldal
  • kötés: kemény kötés
  • Móna Manó mesék 2. része
  • ajánlott 2-5 évesek számára

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

  • Ha szeretnéd, hogy olvasás közben fejlődjön szókincse,
  • Ha olyan gyermekkönyvet keresel, amelynek történetei révén csemetéd megismeri az őt körülvevő világot, a természetet elemekre lebontva,
  • Ha szeretnél visszarepülni gyermekeddel egy kicsit a saját gyerekkorodba,
  • Ha emlékszel még a Dörmögő Dömötörre
     
Gyártó SzóKimondóka
Jellege fejlesztő játék
Fejleszti beszéd-,szókincs-, zenei mozgás- , kulturális és környezeti nevelést, vizuális memóriát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a mesekönyvek és gyerekkönyvek találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Szókimondóka – Móna Manó mesék 4-7. – Móna manó barátai” névvel listázott mesekönyv termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyermek könyv, gyeremekkönyvek, gyerek könyvek, gyermekkönyv, mondókák. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekkönyvek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyerekkönyvek, gyermek könyvek, gyerek könyv, vers és mondóka. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló mesekönyv között lehet válogatni. A mondóka kulcsszóra kattintva például több mint 33 különböző gyerekkönyv között választhatnak az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi könyveket kereső szülők vagy nagyszülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.

Vásárlóink a Szókimondóka – Móna Manó mesék 4-7. – Móna manó barátai termékkel egyszerre legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: Szókimondóka – Móna Manó mesék 1-3. – A világ manó szemmel; Logico Primo füzetcsomag 3 éveseknek – Logico Primo alaplappal; Trükkös golyópálya – Hape – Fajáték; Játszva ismerjük meg az órát – Oktató játék; Játszva ismerjük meg a matematikát- oktató játék; Hónapok tanulókorong; Sasszem, családi kártyajáték; Domino 1, 2, 3 – Dominó játék a számokkal; Mértani formalap – Fa készségfejlesztő játék; Vízi ülés – vízi nudlihoz.

Termék címkék: gyerekkönyv, mesekönyv, mondóka