A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miau és más vidám mesék - Vlagyimir Szutyejev

Ár:
2.700 Ft
Cikkszám: 10604
Gyártó: Móra
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 28
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 07.
.Ki tudja, mi a titka? Miért van az, hogy a csöppség még beszélni is alig tud, máris nyújtogatja a kezét a könyv után: A cicást! A pipikést!  Évek, évtizedek telnek, az első kis olvasókból már szülők, sőt, nagyszülők lettek, de Szutyejev mesekönyveinek népszerűsége mit sem csökken. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Miau és más vidám mesék - Vlagyimir Szutyejev
Gyártó Móra
Jellege könyv
Fejleszti beszéd-,szókincs-, , kulturális és környezeti nevelést, vizuális memóriát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a babakönyvek és gyerekkönyvek kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Miau és más vidám mesék - Vlagyimir Szutyejev” terméknévvel listázott babakönyv termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyermek könyv, baba könyvek, gyerek könyv, gyermekkönyv, baba könyv. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekkönyvek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: meséskönyv, babakönyvek, gyeremekkönyvek, gyerek könyvek. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló babakönyv adatlapja tekinthető meg. A mesekönyv címkére kattintva példának okáért körülbelül 121 különböző gyerekkönyv között válogathatnak az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi könyveket kereső szülők vagy nagyszülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező vásárlók.

Termék címkék: babakönyv, gyerekkönyv, lapozó, mesekönyv