A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mi tartozik össze? – Készségfejlesztő párosítós játék

Ár:
1.790 Ft
Cikkszám: 2563
Gyártó: Frank
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 18
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Fedezd fel játékosan az összefüggéseket. A Mi tartozik össze, játék egyénileg, vagy csoportosan is játszható. Készségfejlesztő, okosító párosító játék remek készségfejlesztő , melyben már a kisgyermekek is felfedezhetik a világban található összefüggéseket és sok új dologgal megismerkedhetnek. 
Ez a játék, csomagban is kapható. 
Ajánlott:3-5 éves korig.
40 db-os készlet.
Doboz mérete: 14,5x20,5x5cm,
anyaga: karton

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 A Mi tartozik össze? társasjáték remek okosítójáték, melyben a picik felfedezhetik a világban található összefüggéseket és sok új dologgal is megismerkedhetnek. Nem kell mást tenni, mint két puzzle darabot összeilleszteni, megtalálni az összeillő párokat. Egyedül is játszható, de társasjáték formában a sok új dologgal megismerkedve még beszélgetésekkel szókincsüket, kommunikációjukat is játékosan fejleszthetjük. 

 
Gyártó Frank
Játékosok száma 1-4 játékos
Jelleg Párosítós fejlesztő, oktatójáték
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, kommunikációt, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, rész-egész felismerését

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Mi tartozik össze? – Készségfejlesztő párosítós játék” terméknévvel megtalálható logikai játék termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: logikai játékok, játék, gyerekjátékok, párkeresős játékok, logikát fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, párosítós játék. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: párkeresős játék, párosítós játékok, logikát fejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok. A fenti logikai játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában illetve a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. A párosító játék címkére kattintva pl. több mint 113 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Mi tartozik össze? – Készségfejlesztő párosítós játék terméken túl leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: → Ellentétek – Készségfejlesztő párosítós játék → Árnyképek – Készségfejlesztő párosítós játék → Fejlődés – Készségfejlesztő párosító puzzle → Foglalkozások – Készségfejlesztő párosítós játék → Felezős puzzle – Járműves kirakó játék → Öltözködés – Készségfejlesztő párosítós játék → Ellentétek – párosító játék → Számolás 1-10-ig – Készségfejlesztő párosítós játék → Kicsi- közepes- nagy- Készségfejlesztő párosítós játék → Junior Colorino – Színfelismerő társasjáték.