Mentőautó fénnyel és hanggal 30cm-es - Dickie Toys

Nincs raktáron

Ha gyermeked szereti az autókat, ezt a szuper fény és hangeffektusokkal ellátott mentőautót imádni fogja. És ez még nem minden, az autóhoz tartozik egy szétnyitható hordágy is, amellyel be tudják szállítani a beteget a kórházba!  A kocsi szabadon futó kerekekkel van ellátva, hogy a legkisebbek számára is könnyű legyen a játék.


 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
7 560 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 756 Ft
Hasonló témájú termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Mentőautó fénnyel és hanggal 30cm-es - Dickie Toys” névvel megtalálható szerepjáték termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: szerepjáték, fiús játék, autós játék, mentőautós játék. A fenti szerepjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában és az „Márkák > Dickie” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.