5 (1 vélemény)

MemóRiadó Memóriafejlesztő partijáték

Raktáron

Pörgesd fel az agyad, tornáztasd a memóriád! Mondd vissza helyesen a számsort és szabadulj meg elsőnek lapjaidtól! Vigyázz, ne zavarjon meg egy poénos kérdés sem! Ajánlott 8 éves kortól. Részleteket lásd lent.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
4 080 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 408 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a tinédzserek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 13-14-15-16-17 éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „MemóRiadó Memóriafejlesztő partijáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyermekjátékok, társasjátékok, társasjáték, gyermekjáték, memóriafejlesztő társasjáték, társas játékok, képességfejlesztő játék, társasjáték gyerekeknek, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: társasjátékok, társasok,  társas, társasok, társas játék, játék, játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek > Matematikai fejlesztés” elnevezésű, valamint a „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 8-12 éveseknek” termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

MemoRiado_Memoriafejleszto_partijatek
MemóRiadó Memóriafejlesztő partijáték
4 080 Ft