A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Match'n'Turn – Piatnik társasjáték óvodásoknak

Ár:
3.590 Ft
Cikkszám: 809
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 36
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.
Match'n'Turn megfigyelést, érzékelést fejlesztő társasjáték óvodásoknak a Piatniktól.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Match'n'Turn társasjáték az óvodások észlelését, érzékelését, megfigyelési képességét fejleszti. A Piatnik társasjátéka a 2014. év újdonsága. 

A játék tartalma:  48 kétoldalú képkártya  4 játéktábla  1 játékszabály

A képkártyák az óvodások által is könnyen felismerhető, megnevezhető dolgokat ábrázolnak. Pl.:dob, markoló, szélforgó, cipő, építőkocka, alma, ébresztőóra stb.

A játék célja: Ki tudja összegyűjteni a legtöbb kártyát?

Minden játékos kap 1-1 játéktáblát, melyen 4 dolog képe látható. A képkártyákat 4 csoportban felhalmozzuk az asztal közepén. Az a kisgyermek, amelyik a leggyorsabban észreveszi, hogy olyan kártya látható középen, amelyik az ő tábláján látható, elveheti a kártyát és a saját táblájára fordíthatja képpel lefelé (markoló a markolóra simuljon). Ezáltal máris másik kép jelent meg a tábláján. Úgy, hogy az ábrák folyamatosan változnak már nem is olyan könnyű a feladat, hiszen a markolóból időközben virág lett, így már nem a markolóra kell emlékezni. Amikor elfogyott az összes kártya középről, megnézzük ki gyűjtötte a legtöbbet.

Játékváltozatok:

-A színek felismerését is gyakorolhatjuk. pl. pirosra pirosat fordítunk és nem a formára figyelünk.  -A képkártyákat osztjuk szét és a táblákat rakjuk be középre, így megfordítjuk a feladatot. Az nyer, akinek a leghamarabb elfogynak a kártyái. Ebben az esetben játszhatunk úgy is, hogy egyesével kerülünk sorra. Az 1. játékos addig rakhatja szabadon a kártyáit, amíg felismeri, hogy van ugyanolyan valamelyik táblán, ha már nem taélál olyat, ahova rakhat, akkor következik a következő játékos. Ennek a szabálynak az is előnye, hogy többen is játszhatják, mint négyen.

 
 
 
 

 

Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg Családi, baráti társasjáték, kvízjáték
Fejleszti tanulási képességet, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, koncentrációt, memóriát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Match'n'Turn – Piatnik társasjáték óvodásoknak” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, társas, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, társasok, gyerek társasjáték, óvodás társasjáték. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas játékok, társas óvodásoknak, játék, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, társas játék, ovis társas, társasok óvodásoknak. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Match'n'Turn – Piatnik társasjáték óvodásoknak terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket választották még: • Sasszem, családi kártyajáték • Halli Galli – Piatnik családi társasjáték • Állatos leboruló torony – fajáték • Ellentétek (Opposites) – Párosító duo puzzle – djeco • Törpék – 3 szórakoztató oktató játék • Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé! • Findnix – Megfigyelésen alapuló kártyajáték • Nézd csak! Mi változott? – Piatnik kártyajáték • Radosza-gyűrű – Tesztgyűrű • Játszva megismerjük... a számokat – Kirakójáték.