Már ezt is tudom II. miniLük matematikai feladatlapok

Raktáron

Már ezt is tudom II.- feladatok matematikából 4.osztályos gyerekeknek. A képességfejlesztő Lük család tagja. A füzet csak alaplappal használható!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
1 400 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 140 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 8 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a fejlesztő, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Már ezt is tudom II. miniLük matematikai feladatlapok” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: foglalkoztató feladatlapok, kisiskolásoknak, fejtörők, tanulójátékok, játékos matek, matekos játékok,  játékos matematika, fejtörő játékok, matematikai játék, fejtörő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következők lehetnek:  foglalkoztató füzetek, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató feladatlap, gyakorló feladatlapok,  oktatójáték, játékos fejtörő, gyakorlófüzetek. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Könyvek” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet között lehet böngészni. A fejtörő kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 21 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.

Mar_ezt_is_tudom_II_miniLuk_matematikai_feladatlapok
Már ezt is tudom II. miniLük matematikai feladatlapok
1 400 Ft