A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Makkant mókusok - Smart Games logikai játék

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 8280
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 11.

Az Makkant mókusok a SmartGames egyik legújabb, "makkantikus" kedves kis mókusos, egyszemélyes logikai játéka. 
Szedd össze minden tudásodat, és segíts a mókusoknak hozzájutni a makkhoz, hogy időben felkészüljenek a télre. Úgy kell mozgatni a mókusokat, hogy a makkokat belökjék a lyukakba. A játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, finommotorikát, a problémamegoldó készséget. A játék hordozhatósága miatt bárhol, bármikor játszható.

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék tartalma: 60 makkasztikus feladványkártya, melyek a megoldásokat is tartalmazzák. Az első feladványok könnyebbek, de ahogy haladunk előre, úgy lesznek egyre nehezebbek. A vége fele már akár 50 lépés is szükséges a megoldáshoz. Az egyik legjobb dolog a Makkant Mókusokban az, hogy ha egy feladatot elrontasz, nem kell teljesen előröl kezdened. Csak nyisd fel a táblát, helyezd vissza a makkot és már folytathatod is a játékot!
 

Játék Menete:
1. lépés  Helyezze a mókusokat és makkokat a játéktáblára, ahogyan azt a kihívás mutatja.

2. lépés Csúsztassa vízszintesen és függőlegesen a mókusokat a játéktábla körül, így minden makk lyukba esik.

3. lépés Megtalált egy megoldást, amikor minden mókus egy lyukba esett.

Gyártó Smartgames
Jelleg logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk a szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Makkant mókusok - Smart Games logikai játék” névvel listázott logikai játék oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: úti játékok, fejtörők, logikai feladatok, játékok, készségfejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, játék utazáshoz, térlátást fejlesztő játékok, egyszemélyes játék, gyerekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: fejtörő, utazó játékok, egyedül játszható játékok, térbeli játékok, képességfejlesztő játékok, utazó játék, logikai játékok, utazós játék, gyermekjátékok, egyszemélyes játékok, logikát fejlesztő játékok. A fenti logikai játék többek között az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. Az úti játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 55 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.