A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Makkant mókusok - Smart Games logikai játék

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 8280
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 19.

Az Makkant mókusok a SmartGames egyik legújabb, "makkantikus" kedves kis mókusos, egyszemélyes logikai játéka. 
Szedd össze minden tudásodat, és segíts a mókusoknak hozzájutni a makkhoz, hogy időben felkészüljenek a télre. Úgy kell mozgatni a mókusokat, hogy a makkokat belökjék a lyukakba. A játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, finommotorikát, a problémamegoldó készséget. A játék hordozhatósága miatt bárhol, bármikor játszható.

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék tartalma: 60 makkasztikus feladványkártya, melyek a megoldásokat is tartalmazzák. Az első feladványok könnyebbek, de ahogy haladunk előre, úgy lesznek egyre nehezebbek. A vége fele már akár 50 lépés is szükséges a megoldáshoz. Az egyik legjobb dolog a Makkant Mókusokban az, hogy ha egy feladatot elrontasz, nem kell teljesen előröl kezdened. Csak nyisd fel a táblát, helyezd vissza a makkot és már folytathatod is a játékot!
 

Játék Menete:
1. lépés  Helyezze a mókusokat és makkokat a játéktáblára, ahogyan azt a kihívás mutatja.

2. lépés Csúsztassa vízszintesen és függőlegesen a mókusokat a játéktábla körül, így minden makk lyukba esik.

3. lépés Megtalált egy megoldást, amikor minden mókus egy lyukba esett.

Gyártó Smartgames
Jelleg logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Makkant mókusok – Smart Games logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: logikai játékok, logikát fejlesztő játék, utazós játék, térbeli játék, egyedül játszható játékok, logikát fejlesztő játékok, úti játékok, utazó játék, gyerekjátékok, játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: egyszemélyes játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, egyszemélyes játék, fejtörők, utazó játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, fejtörő, képességfejlesztő játék, térlátást fejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” kategóriában illetve az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai feladványok kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 172 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Makkant mókusok – Smart Games logikai játék terméken túl leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: • Cre Art spatula, lapos natúr fapálca, 115x10 mm, 50 db/csomag • Északi Sark – Expedíció– Smartgames fejlesztő játék • Elvarázsolt labirintus – Készségfejlesztő társasjáték • BrainBox Quiz – Családi társasjáték • Rubik kocka – 3x3x3 – Hexa díszdobozos • Cube Puzzler Go – Smartgames logikai játék • Grabolo – Gyorsasági társasjáték • Cheatwell Jég résen! Megfigyelést fejlesztő társasjáték • Thinkfun Math Dice Chase – Matematikai játék • Hama Óvodai vasalható gyöngykészlet tárolódobozzal – HAMA Midi 2095.