A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Luke markolóautója – WOW játékautó

Ár:
5.560 Ft
Cikkszám: 2588
Gyártó: Wow Toys
Szerezhető hűségpontok: 0

Kicsi vagyok, de szuper erős! Figyeld csak, hogyan emelem fel ezt az óriási sziklát – hajtsd le a fogórészt és már fent is van – nincs probléma! Gyorsan haladok bármilyen terepen a lendkerekes motorral, és már kész is vagyok a következő munkára. A készlet tartalmaz egy kivehető sofőr figurát és egy csörgő sziklát. 
Jellemzők:
- Lendkerekes markoló valósághű motorhanggal
- Könnyen mozgatható első markoló
- A kar lezáródik a felső pozícióban
- Csörgő szikla
A készlet tartalma:
- Munkagép, neve Luke
- Sofőr figura, neve Tyler
- Csörgő szikla
- 3 darabos készlet

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-09-25

Játék bemutatása

A WOW játékok kiváló minőségű, angol gyártmányú gyerekjátékok. A WOW számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt nagyon szívesen ajánljuk:

1. Törhetetlen műanyagból készült játékok
2. Mechanikusan működő játékok, nincs szükség elemre
3. Oktató jellegű játékok (például a kukásautó szelektív hulladékgyűjtős)
4. A WOW játékautók lendkerekesek
5. A játékfigurák cserélhetők és gyűjthetők
6. Biztonságos játékok - flatátmentes műanyagból készülnek
- nincs fulladásveszélyt előidéző alkatrész
- biztonságos festékanyaggal készül
- gömbölyített szélei vannak 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 2 éves bölcsisek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Luke markolóautója – WOW játékautó” névvel listázott autós játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: építős játékok, játékok, játékautók, gyermekjátékok, játék munkagép, készségfejlesztő játékok, játék, építős játék, játék autó, építkezős játék, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játék munkagépek, gyermekjáték, munkagépes játékok, műanyagjátékok, munkagépes játék, kisautók, játék autók, készségfejlesztő játék, kisautó, autós játékok. A fenti autós játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló autós játék tekinthető meg. A játék munkagép kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 32 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.