Lufitöltő gyár, Stuff A Loons - Boti - Kreatív, Party kellék

Raktáron

Közeledik a születésnapja? Vagy csak átjönnek a barátok?  A lufitöltő gyár garantáltan a gyermekek kedvence lesz!  
A készlet segítségével készíthetsz töltött lufikat, csak a kreativitásod szabhat határt, ha megtöltötted egyszerűen csak fújd fel, és zárd le.  
Az elkészült, töltött lufik ajándékként is tökéletes választás! Stuff A Loons készlete, nem hiányozhat egyetlen egy party-ról sem! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 790 Ft-tól és 30.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.10.05
10 280 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 028 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 8 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a gyerekszoba dekorációk és gyerekholmik kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Lufitöltő gyár, Stuff A Loons - Boti - Kreatív, Party kellék” elnevezéssel listázott party kellék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: party kellékek, party kellék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekholmik megtalálásában, például a következők lehetnek: partikellékek. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Party kellék” termékkategóriában,továbbá a

„Márkák > Stuff A Loons”nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló gyerekszoba dekoráció adatlapja tekinthető meg. A party kellék címkére kattintva pl. körülbelül 49 különböző gyerekholmi között böngészhetnek a szép és hasznos gyermekholmikat kereső látogatók, nagyszülők és szülők.

lufitolto-gyar-stuff-a-loons-boti-kreativ-party-kellek
Lufitöltő gyár, Stuff A Loons - Boti - Kreatív, Party kellék
10 280 Ft