A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ludanimo – Legkisebbek Djeco társasjátéka

Ár:
11.790 Ft
Cikkszám: 1249
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 118
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.

Igényes Djeco társasjáték kicsiknek - 3 társasjáték egyben állatokkal és szép, színes dobozokkal

Ajánlott: véleményünk szerint akár 1 éves kortól játszható.
A játékszabály ide kattintva letölthető.

A játék gyártó 3 éves kortól ajánlja.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ludanimo - igényes társasjáték 3 az 1-ben kicsiknek. A játék vastag szépen illusztrált kartonból készült, és ezáltal sokáig elnyűhetetlen! A játék sokoldalúságának köszönhetően, építőjátékként, társasjátékként is használható, sőt a szerepjátékokhoz is kiváló.

Játék tartalma:1 állatos dobókocka, 1 szín-dobókocka, 15 formadoboz (5 négyzet alapú/kocka, 5 köralapú/henger, 4 db háromszög alapú/hasáb), amely színei az alakzatok tetején vannak jelölve, 6 állatfigura.

Sétáltassunk állatokat! - 1. játékváltozat

A 15 formadobozt helyezzük kör alakban színsor szerint rendezve: piros, zöld és kék.  A gyerekek sorban következve dobnak. Az állataik haladnak előre a következő dobozra aszerint, hogy milyen színt dobnak.
- Ha egy állatfigura olyan dobozra ér, amelyik már foglalt, akkor a már ott lévő állat mellé kell állnia. Ha emiatt leesne már a többi állat, akkor, a legutoljára érkező állatfigurának vissza kell mennie egy olyan dobozra, amelyen az a szín van, amit dobott. A többi állat ott marad ahol volt. Amikor a játékosok közel érnek a kör végéhez figyelni kell, mert pontosan az utolsó dobozra kell megérkezni, vagyis az utolsó dobás színének meg kell egyeznie az utolsó doboz színével, máskülönben vissza kell lépnie a játékosnak az olyan színű dobozra, amit dobott. Ki nyer? Az a játékos, aki először ér az utolsó kockára. 

Építsünk tornyot! -2.játékváltozat

A gyerekek a 2 kockával dobnak sorban. A dobókockák meghatározzák, hogy melyik dobozt, vagy állatot kell az építményre helyezni a gyereknek. Amikor a játékos soron következik, választhat egy dobozt, vagy egy állatot a kockadobása szerint. Ha a játék vége felé nincs olyan doboz vagy állat, amit dobott a játékos a 2 kockával, akkor a következő játékos dob. A dobozokat és az állatokat egymásra, vagy egymásba kell helyezni, hogy egy építményt képezzenek. Ki bírja legtovább?

Kukucs! No, ki hova bújt? - 3.játékváltozat

Az állatokat elbújtatjuk a középre tett dobozok alá. Az első gyerek dob a dobókockával, és megpróbálja megtalálni azt az állatfigurát, amit dobott úgy, hogy felfordít egy kiválasztott dobozt. Ha megtalálja az állatfigurát, akkor azt megnyerte és maga elé helyezi. Ha nem találja meg a keresett állatfigurát vagy üres dobozt forgat, akkor a következő játékos dobhat. És így tovább...
Speciális eset: Ha olyan állatot dobnak, amit már megtaláltak, akkor is a következő játékos dobhat. Ki nyer? Az a játékos, aki a legtöbb állatot találja meg. De játszhatjuk úgy is, hogy csak 1 állatot takartunk le egy dobozzal. No, vajon ki bújt el a doboz alá?

Játékszabály letölthető itt: 

Gyártó Djeco
Játékosok száma 1-4 fő
Jelleg Társasjáték 3 az 1-ben
Fejleszti finommozgást, kézügyességet, szín-és formafelismerést, mozgáskoordinációt, megfigyelést, memóriát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Ludanimo – Legkisebbek Djeco társasjátéka” névvel listázott társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékok, gyermekjátékok, állatgondozós játék, állatos játékok, társasjátékok, készségfejlesztő játékok, állatkertes játék, bölcsis társasjátékok, játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, társasok, bölcsis társasok, bölcsődés társasjátékok, gyermekjáték, társas játékok, állatkertes játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. Az állatos játék címkére kattintva példának okáért több mint 105 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.