A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Logikus farm - Logikát fejlesztő játék - Goula

Ár:
4.830 Ft
Cikkszám: 12062
Gyártó: Goula
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 49
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 19.
A Logikus Farm lehetővé teszi gyermekeknek a logikai gondolkodás és a vizuális észlelés fejlődését! 
A feladatkártyák között választhatunk a különböző nehézségi szintek közül. A játék célja a feladatkártyákon szereplő feladatokat helyesen megoldani, úgy hogy a ház, a kacsa és a kutya a megfelelő helyen legyen az alaplapon.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játék tartalma:3 fa figura(házikó,kutya,csibe), 6 fa lapocska, 1 alaplap és 30 feladatkártya 3 nehézségi fokkal

Pedagógiai szempontok: logikus gondolkodás és megfigyelés

A játék célja:
A feladatkártyákon szereplő feladatokat helyesen megoldani, úgy hogy a ház, a kacsa és a kutya a megfelelő helyen legyen az alaplapon.
Játékszabály 1 játékos esetén: Válassz 1 feladatkártyát, figyeld meg a képet és helyezd el ennek megfelelően a fa lapocskákat az alaplapon.
Ezután helyezd el a megmaradt fa képeket az alaplapon az üres négyzetekbe az alábbi szabályok szerint:
Házikó:mindig az ösvény mellett van és az ajtó mindig az ösvénnyel egy vonalban van.
Kutya:mindig a labda mellett van és a labda irányába néz.
Kacsa: mindig a kiskacsái előtt van.
A megoldás mindig megtalálható a kártya hátoldalán.
Játékszabály 2 vagy 3 játékos esetén: A játékosok sorba egymás után következnek. Az első játékos felvesz egy feladatkártyát, megoldja és leellenőrzi. Ha helyes a megoldás megtarthatja a kártyát és a következő játékos kerül sorra. Az a játékos nyer akinek leghamarabb gyűlik össze 5 feladatkártyája.
A feladatkártyáknak 3 nehézségi szintje van. Érdemes a kezdő szintű feladatkártyával kezdeni.
Zöld kártya:Kezdő szint. 3 éves kortól. Helyezzük el együtt a feladatkártyán szereplő 6 képecskét az alaplapon. A legkisebbekkel játszhatunk úgy is hogy az a feladatuk hogy a megoldás kártya szerint helyezzék el a kis kártyákat az alaplapon. Amikor ez már jól megy nekik, akkor megkaphatják az első feladatot.
Narancs kártya: Közepes szint. Ebben az esetben csak 5 képet mutatnak a feladatkártyák, így nehezebb kitalálni hogy hol helyezkednek el a ház, a kutya, a kacsa és a fennmaradók.
Piros kártya: Haladó szint. Ebben az esetben csak 4 kép van berajzolva a feladatkártyán, így több lehetséges hely van a fennmaradóknak. Jól át kell gondolni , hogy helyes legyen a megoldás.


 

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Goula
Jelleg Logikai játék
Korosztály 2-3 éves kortól 5 éves korig
Jelleg Készségfejlesztő társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Logikus farm - Logikát fejlesztő játék - Goula” névvel megtalálható társasjáték oldalára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: gyermekjátékok, játék, egyszemélyes játékok, ovis társas, óvodás társasjátékok, képességfejlesztő játék, társasok óvodásoknak, társas játékok, fejtörők, fejtörő, logikai feladványok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: társas óvodásoknak, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, társasjátékok, készségfejlesztő játék, gyerek társasjáték, egyedül játszható játékok, óvodás társasjáték, egyszemélyes játék, ovis társasjátékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva például több mint 920 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.