A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iskolakezdés: Megfigyelés, felfedezés, mesélés – Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-022-9

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 706
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.

A LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Megfigyelés,felfedezés,mesélés tanítási célja: a főfogalmak kialakítása, logikai sorozatok, időbeli sorrendek felismerése. Logico Piccolo kerettel használható.
Füzetcsomag, 1. osztályosoknak 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Megfigyelés,felfedezés,mesélés tanítási célja: a főfogalmak kialakítása, logikai sorozatok, időbeli sorrendek felismerése.  Az Iskolakezdés sorozat tagjainak célja:

Megfigyelés-gondolkodás:

-érzékelés

-logikai sorozatok

-főfogalmak

-időbeli sorrendek

Formák-minták-mennyiségek:

-formák, minták és színek részletes megfigyelése

-párosítás hasonlóság alapján; fogalomképzés

-mennyiségek 12-ig

Megfigyelés-felfedezés-mesélés:

-tárgyi tudás, környezeti tapasztalatok

-képi összefüggések

-beszédfejlesztés és szókincsbővítés

Jelvadász:

- irányok felismerése, követése

-formaazonosságok, különbözőségek

-rész-egész viszonyának megfigyelése

Betűvadász:

-betűformák megfigyelése, azonosságok-különbözőségek felfedezése, nyomonkövetése

-síkbeli tájékozódás, sorrendiség

Számvadász:

-formaállandóság

-síkbeli tájékozódás, irányok észlelése

-számemlékezet

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti beszédet, szókincset,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 21.
Ezen feladatkártyák mindegyike a megfigyelésre épül.
Kisebb gyerekeknek párosítaniuk kell :
-- hogy mit adnak az állatok és növények (méh-méz, tyúk-tojás, almafa-alma).
-- hogy miből mi készül (pl. fonalból pulóver, gyümölcsből lekvár),
-- párosítaniuk kell a boltok kirakatait a bennük lévő árukkal, vagy mesefigurákat a párjaikkal.
Gyakorolhatják az irányokat (rajta, fölötte, mellette), és az ellentétpárokat is (nagy-kicsi, gyors-lassú, édes-savanyú).
Érdekességként az érzékszervek és az arcmimikák is szerepelnek a feladatok között.
Nagyobb gyerekeknek is párosító feladatok vannak. Összefüggéseket kell keresniük. Különböző foglalkozások képviselőit kell párosítaniuk a használati tárgyaikkal (pl. orvost az eszközeivel), vagy hogy melyik jármű hova megy. De még a napszakok is szerepelnek a feladatok között.
Nehezebb feladat, amikor két kép logikai összefüggését kell megállapítaniuk (pl. az összecsomagolt bőröndök alapján kitalálni, hogy ki hova utazik; vagy kitalálni az ábrázolt képek folytatását.
Érdekes feladat nekik is van. Amikor a becsomagolt ajándékokat kell megfigyelniük és párosítaniuk.
Előnye, hogy a megfigyelést valóban jól fejleszti. És igaz, hogy minden feladatlap az összepárosításról szól, de az élet sok különböző területéről valók a feladatok (mesék, ételek, állatok, tárgyak, foglalkozások, érzékszervek, ellentétek, napszakok).
A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak. A rajzok szépek, minden tökéletesen felismerhető.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Iskolakezdés: Megfigyelés, felfedezés, mesélés – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-022-9” névvel listázott iskolaelőkészítő feladatok termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: szókincs fejlesztő játék, szókincsfejlesztő játékok, készségfejlesztő füzet, iskola előkészítő feladatok, iskolaelőkészítő játékok, foglalkoztató feladatlapok, iskolaelőkészítő játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlap, tanulójáték, iskola előkészítő feladat, iskolaelőkészítő feladatok, készségfejlesztő füzetek, oktatójáték, foglalkoztató füzetek. A fenti iskolaelőkészítő feladatok többek között a „Márkák > Logico” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Akciós játékok > Akciós játék” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolaelőkészítő feladatok termékadatlapja között lehet válogatni. A szókincsfejlesztő játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 27 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak a gyermeküknek, unokájuknak képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

Az Iskolakezdés: Megfigyelés, felfedezés, mesélés – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-022-9 termék kiválasztása esetén leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Logico Piccolo keret – 10 gombos Logico keret » Iskolakezdés: Megfigyelés * gondolkodás – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-059-5 » Iskolakezdés: Formák, minták, mennyiségek – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-021-2 » Számfogócska: 20-as számkör 1.rész – Logico Piccolo – 978-963-294-063-2 » Iskolakezdés: Jelvadász – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-167-7 » Szem-kéz koordináció: Játék a formákkal – Logico Piccolo feladatlapok -978-963-294-060-1 » Iskolakezdés: Számvadász – Logico Piccolo iskolaelőkészítő feladatok – 978-963-294-169-1 » Logico Piccolo – Szinonimák, ellentétek –  978-963-294-349-7 » Logico Primo keret – Logico feladatlapokhoz » Iskolakezdés: Betűvadász – Logico Piccolo feladatlapok – 978-963-294-168-4.