A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iskolakezdés: Jelvadász – Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-167-7

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 707
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 02.
A LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Jelvadász tanítási célja: irányok felismertetése, megfigyelése, nyomon követése, a rész-egész viszonyának felismerése. Logico Piccolo kerettel használható.
- Füzetcsomag, 1. osztályosoknak
Ez a füzet csomagban is kapható. 
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Jelvadász tanítási célja: irányok felismertetése, megfigyelése, nyomonkövetése, a rész-egész viszonyának felismerése.  Az Iskolakezdés sorozat tagjainak célja:

Megfigyelés-gondolkodás:

-érzékelés

-logikai sorozatok

-főfogalmak

-időbeli sorrendek

Formák-minták-mennyiségek:

-formák, minták és színek részletes megfigyelése

-párosítás hasonlóság alapján; fogalomképzés

-mennyiségek 12-ig

Megfigyelés-felfedezés-mesélés:

-tárgyi tudás, környezeti tapasztalatok

-képi összefüggések

-beszédfejlesztés és szókincsbővítés

Jelvadász:

- irányok felismerése, követése

-formaazonosságok, különbözőségek

-rész-egész viszonyának megfigyelése

Betűvadász:

-betűformák megfigyelése, azonosságok-különbözőségek felfedezése, nyomonkövetése

-síkbeli tájékozódás, sorrendiség

Számvadász:

-formaállandóság

-síkbeli tájékozódás, irányok észlelése

-számemlékezet

 
Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti iránykövetést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, , ábra olvasást, finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 20.
Óvodásoknak és kisiskolásoknak készült gyakorló. A fiam 9 éves és nagyon szereti a rejtvényeket. Na ez a gyakorló, a Jelvadász pont olyan, mint egy rejtvényfüzet. Formákat kell felismerni, összepárosítani : egyformát az egyformával, képet az árnyképével, kicsit a naggyal.
Továbbá van benne formafelismerő, vonalvezető, képkereső (rész-egész viszonya) feladat is.
Nagy kedvenceink az irányokra épülő feladatok, melyek az egyszerű jobb-bal párok keresése mellett az irányvonalakra, a síkbeli tájékozódásra is kitérnek.
Előnye : számunkra a rejtvényes jellege, és ráadásul a rejtvényfüzetekkel ellentétben számtalanszor újrahasználhatók. A 9 éves fiam nagyon szereti az ilyen típusú feladatokat, de már a 4 éves kisebb fiam és a 2 éves lányom is szereti nézegetni, mert a rajzok szépek, a színek élénkek. A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak. A betűk megfelelő nagyságúak és formátumúak, könnyen olvasható.

Játék webshopunkban „Iskolakezdés: Jelvadász – Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-167-7” névvel listázott iskolaelőkészítő feladatok oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: iskola előkészítő feladatok, iskola előkészítő játékok, iskolaelőkészítő játék, tanulójátékok, készségfejlesztő füzetek. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: iskolaelőkészítő feladatok, foglalkoztató füzetek, foglalkoztató feladatlap, oktatójátékok, készségfejlesztő füzet, tanulójáték. A fenti iskolaelőkészítő feladatok egyebek mellett az „Intézményeknek > Logico” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló iskolaelőkészítő feladatok adatlapja között lehet böngészni. A foglalkoztató füzet címkére kattintva példának okáért körülbelül 611 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.