Locsolós játékasztal - Lányos (pink-beige) - Little Tikes

Raktáron

Itt a jó idő, irány a kert!

A pici gyerekek imádnak pancsolni és fröcskölni, ezért ezt a pink-beige színű locsolóasztalt nekik találták ki. Az asztal magassága pont megfelel az óvodás korosztálynak. Játék közben fejlődik a gyerekek motoros képessége. A vízzel töltött asztalon a gyerekek megfigyelhetik a víz áramlását, örvénylését. A szetthez tartozó 5 labda segítségével a gyerekek megfigyelhetik, hogy a labdák hogyan viselkednek a vízfelszínen. A játék végén a víz könnyen kiengedhető az asztal alján levő dugó kihúzása után.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
30 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 3 059 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra kétéves kisgyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Locsolós játékasztal - Lányos (pink-beige) - Little Tikes” elnevezéssel listázott kültéri játék oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, kalózos játékok, udvari játékok, kalózhajós játékok. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: kerti játékok, udvari játék, kerti játék, gyerekjátékok, játék. A fenti kültéri játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok > Homokozó játékok” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kültéri játék tekinthető meg. A kültéri játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 466 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

Locsolos_jatekasztal_Lanyos_(pink-beige)_Little_Tikes
Locsolós játékasztal - Lányos (pink-beige) - Little Tikes
30 590 Ft