A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ligretto (piros) – Kártyajáték

Ár:
3.490 Ft
Cikkszám: 201
Gyártó: Schmidt
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
A Ligretto egy szórakoztató, gyors kártyajáték!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 8 éves kortól 99 éves korig, mi ajánljuk már kisebbeknek is

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Ligretto egy gyors kártyajáték, amely mindenki számára remek szórakozás!

A játék menete: Egy játékos bekiáltja, "LIGRETTO", hogy megkezdődjön a játék. Akinek van 1-es lapja, gyorsan beteszi középre. Minden játékos egyidejűleg megpróbál lapokat kijátszani a kupacából vagy a kezéből. A kijátszandó lapokat a Ligretto kupacból, a sorokból vagy a kezéből választhatja. Ha egy játékosnak nincs "1"-es lap a Ligretto kupacban és a sorokban, találhat még a kezében. Hogy megtalálja, gyorsan 3 lapot képpel felfelé leszámolja, úgy hogy a legfelső lap látható csak! Még mindig nem 1-es? Újra három lapot számolj le, ellenőrizd a legfelsőt! Amint előkerül egy "1" (mindegy melyik kupacból, melyik játékosnak), azt be kell dobni középre (akkor is, ha már van "1"-es kijátszva). Ezután minden játékos megpróbálja "lefedni" ezt az "1"-est (vagy bármelyik másik egyest, ami középre lett dobva) a sorban következő számmal, ugyanazzal a színnel - és így folyamatosan növelni kell a kijátszott lap értékét, amíg 10-ig nem növekszik fel a sorozat. MINDEN játékos játszhat ki középre lapokat, amelynek az értéke pont a kint lévő lapnál egyel nagyobb, és a színe megegyezik. A legjobb a LIGRETTO kupacból elhasználni a lapokat, mert ha az valakinek elfogyott, akkor a játéknak vége. Ezt hangos "LIGRETTO ÁLLJ!" kiáltással kell jelezni! Bonyolultnak hangzik? Pedig egyszerű! A legfontosabb dolog, hogy gyorsabb légy, mint a többi játékos. Jó szórakozást a Ligrettóhoz ! A többi Ligretto kártyával kombinálható, így növelhető a játékosok száma.  
 


 

Fejleszti Megfigyelőkészséget, figyelmet
Gyártó Schmidt
Játékidő ~10-15 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Kártyajáték
Játékosok száma 2-4 játékos
Korosztály 8 éves kortól 99 éves korig
Jelleg Logikai, számolási képességet fejlesztő kártyajáté
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, összefüggések felismerését, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, számolási készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 10 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Ligretto (piros) – Kártyajáték” elnevezéssel listázott kártyajáték adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, gyors játék, kártya játék, gyerekjátékok, kártya játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjátékok, játék, képességfejlesztő játék, kártyajátékok, készségfejlesztő játékok, versenyzős játék, gyermekjáték. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A gyorsasági játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 133 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Ligretto (piros) – Kártyajáték terméken túl leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: • Ligretto (kék) – Kártyajáték • Ligretto (zöld) – Kártyajáték • Utánvétel • Magyar népmesék- A Kártyajáték • Sapientino English – Játékos angol nyelv tanulás • Rajzolj a hátamra – Kártyajáték • Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék • Jungle Speed (Dzsungelláz) – Formafelismerő társasjáték • Teknős puzzle – Magasított kirakós babáknak • Állatos torony – Fa Montesszori készségfejlesztő játék.