Lenyűgöző Állatvilág - Kvízjáték

Raktáron

A Lenyűgöző Állatvilág társasjátékban találkozz lenyűgöző állatokkal, ismerd meg őket és válaszolj a rájuk vonatkozó kérdésekre! 
Utazd körbe a világot ezzel a különleges játékkal, tippelj jól, és tanulj még több érdekességet!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.26
3 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 40 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 12 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kvíz játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Lenyűgöző Állatvilág - Kvízjáték” névvel megtalálható logikai játék adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: logikus gondolkodást fejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, családi társasjátékok, képességfejlesztő játék, családi játékok,  játékok, játék, kvízjátékok, kvíz játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: társasjátékok családoknak, készségfejlesztő játékok, családi játékok, gyerekjátékok,  kvíz játék, gyermekjátékok. A fenti játék többek között a „Márkák > Tactic” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Társasjátékok felnőtteknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kvízjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 60 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.