5 (1 vélemény)

Last Letter (Utolsó betű) Thinkfun kártyajáték

Raktáron

A Last Letter - Utolsó betű kártyajáték a Thinkfun társasjátéka, melyen szóláncokat kell alkotnia az iskolás gyerekeknek. A fejlesztőjáték gyors gondolkodásra és kreativítást épít.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
4 220 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 422 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8-12 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a fejlesztő és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Last Letter (Utolsó betű) Thinkfun kártyajáték” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: fejlesztő játékok, fejlesztő játék, képességfejlesztő eszköz. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő eszközök,kártya játék, készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Márkák > Thinkfun ” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-12 éveseknek > Játék 8-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. A készségfejlesztő játék címkére kattintva például több mint 314 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai vezetők, pedagógusok.

Last_Letter_Utolso_betu_Thinkfun_kartyajatek
Last Letter (Utolsó betű) Thinkfun kártyajáték
4 220 Ft