A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kuruzslók Quedlinburgban – Középkori társasjáték

Ár:
12.990 Ft
Cikkszám: 10882
Gyártó: Schmidt
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 130
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Ez a játék lett 2019-ben a Magyar Társasjátékdíj győztes társasjátéka, megkapta a Mensa Társasjátékdíjat, valamint elnyerte a Kennerspiel des Jahres díjat is 2018-ban! Immár magyar nyelven is elérhető!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Évente egyszer a Quedlinburg városa 9 napos vásárt tart, ahol összegyűlnek az ország legjobb csodadoktorai és kuruzslói, hogy bemutassák gyógyító tudományukat és gyógyitalaikat. Büdös lábak, csuklás, szerelmi betegség - szinte mindenre van gyógyitaluk és gyógymódjuk. Minden kuruzsló saját gyógyitalt főz, sajátságos alapanyagokat felhasználva, bízva a megfelelő hatás elérésében.

A gyógyitalok elkészítéséhez a játékosok összetevőket húznak a saját zsákjukból, amíg úgy nem gondolják, hogy a tökéletes gyógyital elkészült. De csak óvatosan! Picivel több ezekből a speciális összetevőkből és az egész edény felrobbanhat! 

Kiváló stratégiai gondolkodást, helyzetfelismerést fejlesztő, igazi okosító játék.

Játékelemek:
4 üst, 4 lombik, 4 zsák, 8 csepp, 4 patkánykő, 1 pontozósáv, 4 pontjelző, 1 láng, 24 jóskártya, 20 rubin, 12 összetevők könyve, 219 összetevő jelző, 4 pecsét, 1 bónusz kocka.


 
 
 

 
Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Schmidt
Játékidő ~45 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Stratégiai játék
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg Logikai, kombinációs készségfejlesztő játék
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, összefüggések felismerését, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, szín- forma felismerést, ábra olvasást, számolási készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a tinédzserek és felnőttek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek és kamaszoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Kuruzslók Quedlinburgban – Középkori társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: családi játékok, dominók, társasok, játék, dominó játékok, képességfejlesztő játék, társasjátékok családoknak, társas játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, családi játékok, társas, gyermekjáték, gyerekjátékok, társasjátékok, képességfejlesztő játékok, társas játék. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba > Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 701 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.