A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kill the Unicorns - Táltosból szalonna - Társasjáték

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 15097
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 14.

A cuki kis doboz egy szuper partyjátékot rejt, amely olyan birodalomban játszódik, amelyet elleptek az unikornisok. A játék célja elfogni és kivégezni az összes unikornist a Hercegnő által elrendelt négynapos vadászat során. A játékosok versenyeznek, hogy ki hány unikornist ejt csapdába és ki tudja a legtöbb dolgot összeszedni az unikornisok eladásával vagy pástétommá préselésével. A játék íve tökéletesen tökéletesen követi a történetet, ahogy nap elején csapdákat állítunk a kiszemelt unikornisoknak vagy ellenfeleiknek, majd a nap végén a fekete piacon vásárolgatunk. A cél az, hogy a lehető legtöbb pontot ér gyűjteményt állítsuk össze a nap végére. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

10 éves kortól ajánlott. 

A játék menete 4 fordulóból áll (a vadászidény 4 napja), egy forduló pedig 4 fázisból: 

 1. Ez csapda! 
 2. Szemet a prédára!
 3. Mindenképpen! Talán...
 4. Irány a feketepiac!

A játékosok választanak maguknak egy tetszőleges karaktert - ezzel együtt különleges képességet, csapdakártyákat és vadászkártyákat. Minden játékos kap egy nyomikornist kezdésnek, és az unikornis pakliból felfordítanak 4-et, az aznapi prédákat. 

Az első fázisban a játékosok csapdákat állítanak (akár az unikornisoknak akár az ellenfeleiknek). Majd tovább lépve a ""Szemet a prédára"" fázisban a játékosok egyesével licitálnak az unikornisokra (és eközben még blöffölhettek is, hiszen senki sem tudja te mennyivel licitáltál, lehet hogy összesen 1-el, de végül is ki tudja?). De nem is muszáj licitálni, hiszen megeshet hogy akár el is lophatod a másik unikornisait.

""Mindenképpen! Talán..."" fázisban mindenki felfordítja a saját vadászatkártyáját, és a legnagyobb összértékben licitáló játékosé a zsákmány. Döntetlen esetén, a résztvevők számára nem biztos hogy boldogan, de az azonos értékű kártyák kiütik egymást, és így a következő játékosé lesz a préda. Amint a dicső vadász elnyerte jutalmát, aktiválódik az unikornisra állított csapda, amit azonnal végre is kell hajtani - az, hogy ez a vadászat nyertesének az örömére, vagy bánatára történik, a csapdától függ. 

Végül aztán irány a fekete piac! A játékosok a megmaradt vadászatkártyáikkal EGY terméket megvásárolhatnak a feketepiacról.

Négy ilyen forduló után pedig jöhet a pontozás! A játékosok pontot kapnak a megszerzett unikornisaik értéke után, a csapdakártyák és feketepiac-jelölők büntetései és jutalmai után, illetve a gyűjteményeik után. A gnómok ugyanis adnak a gyűjteményekre (2 ugyanolyan színű unikornis +2 pontot ér, 3 ugyanolyan 5 pontot, 4 ugyanolyan 8 pontot, 5 ugyanolyan 12 pontot), de a változatosságra még jobban! Ha egy játékos a mind a négy színben össze tudott gyűjteni legalább 1 unikornist, akkor 8 pluszpont üti a markát, ha viszont minden színből legalább 2 unikornist elejtett, az AZONNALI GYŐZELMET jelent.

Üljetek össze, és mutasd meg a többieknek, milyen jól tudsz hazudni. Induljon a vadászat!

A doboz tartalma:

 • 28 unikorniskártya,
 • 6 nyomi'korniskártya,
 • 6 karakterkártya,
 • 4 feketepiackártya,
 • 48 vadászatkártya,
 • 48 csapdakártya,
 • 20 feketepiacjelölő,
 • 1 pontozókártya,
 • 1 kezdőjátékos jelölő
Játékidő ~30-40 perc
Játékosok száma 3 -6 fő
Jelleg családi, partyjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!