A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi ajándékutalvány 5000 Ft értékben

Ár:
5.000 Ft
Cikkszám: AU05e
Gyártó: Játékliget
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Válasszátok ajándékutalványaink Karácsonyra, az ünnepi pillanatokhoz illő dekorációval, felirattal, akár névvel ellátva megszemélyesítve, hogy ez tényleg TŐLED - NEKI szóljon!
Hogyan működik az Ajándékutalvány?

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Ajándékutalvány típusa
elektronikus

Játék bemutatása

Mikor érdemes ajándékutalványban gondolkodnod?

-Ha gondban vagy, nem tudod mit ajándékozz, minek is örülne igazán.

-Szeretnéd megadni a gyerkőcnek a választás lehetőségét, de még sem szeretnél egyszerűen pénzt adni.

-Gyermeked óvodás csoportját,osztályát szeretnétek meglepni, azt a közeget, ahol a napjaiból a legtöbb idejét tölti a gyermeked. Szülőként szeretnétek meglepetést okozni, segíteni az óvónéniket,tanítónőket hogy igényes,jó játékok segítsék a  munkájukat és az együtt töltött pillanatok még derűsebbek lehessenek.

-Ha az ajándékozottól messzebb laksz és szeretnéd, hogy egyszer csak megszólaljon neki a csengő, hogy ajándékot kapott...... hogy tudja TE gondoltál ŐRÁ

Mi az, amit nálunk megtalál az ajándékozott?

-játékok, melyek segítségével megerősítheti a gyermek, kicsi és nagy veleszületett tudását
-játékok, melyek a természetes kíváncsiságára építve kibontakoztatják a tanulás iránti szeretetet
-játék, amely, nem öt percre köti le a gyermekek figyelmét
-játék, amely önfeledt perceket, kacagással teli pillanatokat varázsol életetekbe (Persze Ti kelletek hozzá igazán!)


Legyen valóban játék az ajándék!

Hogy történik az ajándékutalvány beváltása?

Az ajándékutalvány megvásárlásával kapsz tőlünk egy kódot, amelyet a majdani vásárlás során meg kell adni, és így az ajándéktalvány már előzőleg kifizetett összegét levonjuk a vásárlásból.

Ha szeretnétek az ajándékutalványokat nyomtatott formában, akár névvel, felirattal ellátva eljuttatjuk az általatok megadott címre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webáruházunkban „Karácsonyi ajándékutalvány 5000 Ft értékben” terméknévvel listázott játék utalvány termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: ajándékutalványok, játékutalványok, ajándék utalványok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő ajándékutalványok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék utalványok. A fenti játék utalvány egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló játék utalvány termékadatlapja tekinthető meg. A játék utalvány címkére kattintva pl. több mint 18 különböző ajándékutalvány között válogathatnak a vásárlók.

Vásárlóink a Karácsonyi ajándékutalvány 5000 Ft értékben terméken túl legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: Hét napjai korong; Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték; Tárolódobozos tüsi – Képkirakó 300db szögletes tüskével(0954); Nézd csak! Mi változott? – Piatnik kártyajáték; Splittissimo – Játssz a törtekkel! – Matematikai kártyajáték; Szülinapi torta – Szeletelhető játék torta; Gyermekdalok színes kottával – Kottagyűjtemény Ulwila módszerhez; Színes metalofon ütővel – Gyerekhangszer Ulwila módszerhez; Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék; Gyerek kerti szerszámok – Csomagajánlat óvodáknak, iskoláknak.