A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jungle Speed - Dzsungelláz (Bertone - 2020) – Formafelismerő társasjáték

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 229
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 14.
Elég gyorsnak érzed magad? Ha igen, ez biztosan a Te okosjátékod!
A gyorsaságra és a megfigyelőkészségre épít ez a partyjáték, amely könnyen nagyobb társaságok kedvencévé válhat. A szórakozás garantált!
Részleteket lásd lenn...
Játékidő:kb. 10perc
Ajánlott:7 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Jungle Speed a megfelelő reakcióképességről szól. Szétosztjuk a lapokat, amelyeken különböző ábrák szerepelnek, amelyek hasonlítanak egymáshoz. Ezeket a formákat kell jól megfigyelni, ugyanis a játékosok egyesével felcsapják lapjaikat, és ha ez a lap egyezik egy már valaki más által felfordított lap ábrájával, akkor azok, akiknél egyezés van, versenyeznek, hogy melyikük kapja el először a játéktér közepén elhelyezett totemoszlopot. A lassabb játékos büntetésből megkapja a másik fél már felfedett lapjait. Vannak nehezítő kártyák, amelyek jól megkutyulják a szabályt pl.:
- mindenkinek el kell kapni az oszlopot
- csak a színre figyelj innentől, ha az egyezik, mindegy milyen a forma
- mindenki egyszerre fordítja a lapját és most gyorsan dönts
A játékot az nyeri, akinek legelőször fogy el a paklija.

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 2-10 játékos
Jelleg Gyorsasági társasjáték
Fejleszti formaegyeztető és felismerő készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, kombinációs készséget,koncentrációt, megfigyelést, intuitív döntési képességet, vizuális differenciálást, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az alsós gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra kilencéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Jungle Speed - Dzsungelláz (Bertone - 2020) – Formafelismerő társasjáték” névvel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: társas játék, buli játék, játék, társasjátékok iskolásoknak, társasjátékok, versenyzős játék, gyorsasági játékok, buli játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: iskolás társasok, játékok, társas játékok, versenyzős játékok, társasjáték iskolásoknak, partyjátékok, party játékok, társas, gyermekjáték, iskolás társas. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Márkák” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyorsasági játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 108 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.