A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jungle Speed - Dzsungelláz (Bertone - 2020) – Formafelismerő társasjáték

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 229
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 29.
Elég gyorsnak érzed magad? Ha igen, ez biztosan a Te okosjátékod!
A gyorsaságra és a megfigyelőkészségre épít ez a partyjáték, amely könnyen nagyobb társaságok kedvencévé válhat. A szórakozás garantált!
Részleteket lásd lenn...
Játékidő:kb. 10perc
Ajánlott:7 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Jungle Speed a megfelelő reakcióképességről szól. Szétosztjuk a lapokat, amelyeken különböző ábrák szerepelnek, amelyek hasonlítanak egymáshoz. Ezeket a formákat kell jól megfigyelni, ugyanis a játékosok egyesével felcsapják lapjaikat, és ha ez a lap egyezik egy már valaki más által felfordított lap ábrájával, akkor azok, akiknél egyezés van, versenyeznek, hogy melyikük kapja el először a játéktér közepén elhelyezett totemoszlopot. A lassabb játékos büntetésből megkapja a másik fél már felfedett lapjait. Vannak nehezítő kártyák, amelyek jól megkutyulják a szabályt pl.:
- mindenkinek el kell kapni az oszlopot
- csak a színre figyelj innentől, ha az egyezik, mindegy milyen a forma
- mindenki egyszerre fordítja a lapját és most gyorsan dönts
A játékot az nyeri, akinek legelőször fogy el a paklija.

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 2-10 játékos
Jelleg Gyorsasági társasjáték
Fejleszti formaegyeztető és felismerő készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, kombinációs készséget,koncentrációt, megfigyelést, intuitív döntési képességet, vizuális differenciálást, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Jungle Speed - Dzsungelláz (Bertone - 2020) – Formafelismerő társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játék, készségfejlesztő játékok, társasjáték iskolásoknak, gyerekjátékok, társasok, buli játék, társasjátékok iskolásoknak, buli játékok, party játék, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyors játékok, partyjátékok, gyorsasági játékok, társas, iskolás társasjátékok, party játékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, társas játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Családi társasjátékok” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva például több mint 920 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.