A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Match'n'Turn – Piatnik társasjáték óvodásoknak

Ár:
3.200 Ft
Cikkszám: 809
Gyártó: Piatnik
Szerezhető hűségpontok: 0
Match'n'Turn megfigyelést, érzékelést fejlesztő társasjáték óvodásoknak a Piatniktól.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-06-11

Játék bemutatása

A Match'n'Turn társasjáték az óvodások észlelését, érzékelését, megfigyelési képességét fejleszti. A Piatnik társasjátéka a 2014. év újdonsága. 

A játék tartalma:  48 kétoldalú képkártya  4 játéktábla  1 játékszabály

A képkártyák az óvodások által is könnyen felismerhető, megnevezhető dolgokat ábrázolnak. Pl.:dob, markoló, szélforgó, cipő, építőkocka, alma, ébresztőóra stb.

A játék célja: Ki tudja összegyűjteni a legtöbb kártyát?

Minden játékos kap 1-1 játéktáblát, melyen 4 dolog képe látható. A képkártyákat 4 csoportban felhalmozzuk az asztal közepén. Az a kisgyermek, amelyik a leggyorsabban észreveszi, hogy olyan kártya látható középen, amelyik az ő tábláján látható, elveheti a kártyát és a saját táblájára fordíthatja képpel lefelé (markoló a markolóra simuljon). Ezáltal máris másik kép jelent meg a tábláján. Úgy, hogy az ábrák folyamatosan változnak már nem is olyan könnyű a feladat, hiszen a markolóból időközben virág lett, így már nem a markolóra kell emlékezni. Amikor elfogyott az összes kártya középről, megnézzük ki gyűjtötte a legtöbbet.

Játékváltozatok:

-A színek felismerését is gyakorolhatjuk. pl. pirosra pirosat fordítunk és nem a formára figyelünk.  -A képkártyákat osztjuk szét és a táblákat rakjuk be középre, így megfordítjuk a feladatot. Az nyer, akinek a leghamarabb elfogynak a kártyái. Ebben az esetben játszhatunk úgy is, hogy egyesével kerülünk sorra. Az 1. játékos addig rakhatja szabadon a kártyáit, amíg felismeri, hogy van ugyanolyan valamelyik táblán, ha már nem taélál olyat, ahova rakhat, akkor következik a következő játékos. Ennek a szabálynak az is előnye, hogy többen is játszhatják, mint négyen.

 
 
 
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Match'n'Turn – Piatnik társasjáték óvodásoknak” elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: társas óvodásoknak, játékok, gyerekjátékok, társasjáték gyerekeknek, társas, társasok óvodásoknak, óvodás társasjátékok, ovis társasok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: társasok, játék, gyermekjáték, ovis társas, ovis társasjátékok, képességfejlesztő játék, társasjátékok, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. Az ovis társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 311 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.