A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felföldi Andrea: Hol hallod? – Módszertani anyag logopédusoknak

Ár:
1.900 Ft
Cikkszám: L-3710
Gyártó: Logopédia
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 19
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.
Könnyebbé teszi a mindennapok gyakorlati munkájában a tudatos, apró lépésekben haladó fejlesztést, és biztosan készíti elő az olvasás-írás tanulását.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az itt található szakmai-módszertani anyag célzottan nyújt segítséget. A feldolgozott szóanyag az óvodás korosztálytól használható, és hangzókra bontottan dolgozza fel a szavak hanganalízisét, szintézisét. A munkafüzet egyaránt segítséget nyújt a hangzók helyének megtanulásához. Az anyag a terápiás program különböző fázisaiban többször használható. Először az előkészítő szakaszban szenzorosan használhatjuk, a hallási figyelem, a megkülönböztetés, a figyelem irányításának kialakításához. A munkafüzet nagy előnye, hogy szelektív hangzókból áll és nem zavarja a hallási figyelem kialakítását az esetlegesen paralálisan ejtett hangzópárok jelenléte.
A szóanyag elsődlegesen a kiejtésjavítás szempontjait tartja szem előtt, ezért az automatizálási szakaszban a már kialakított hangzók begyakorlásánál is sikerrel alkalmazható. Ezután tudatosan a speciális hangzót tartalmazó szavak hanganalíziséhez-szintéziséhez, az adott hangzó fonetikai helyzetének meghatározásához kapunk vizuálisan is érzékelhető támpontot. Ez a feldolgozás azért szerencsés, mert nem zavarja az iskolás korosztály olvasás-írás tanulását. Tehát nem csak a szókezdő és szóvégző hangzók elsajátítását, hanem a szóban elfoglalt pontos helyzetét is érzékelhetővé teszi mind az óvodás, mind az iskolás korosztály számára.
Gyártó Logopédia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Felföldi Andrea: Hol hallod? – Módszertani anyag logopédusoknak” terméknévvel listázott óvodai eszköz oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: felnőtteknek szóló könyv, óvodai fejlesztő eszköz. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő felnőtt könyvek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: felnőtt könyvek, felnőtteknek szóló könyvek. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Szakkönyvek” kategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló óvodai eszköz között lehet válogatni. A felnőtt könyv kulcsszóra kattintva pl. több mint 86 különféle felnőtt könyv között válogathatnak a kedves vásárlók.

Termék címkék: felnőtt könyv, óvodai eszköz