A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szautner Jánosné: A tanulási zavarok korrekciója kisiskolás korban 4.

Ár:
2.900 Ft
Cikkszám: 4109
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 08.
A 4. osztályosoknak szóló fejlesztő program használatával az alsó tagozat négy évfolyamán lehetővé válik egy egységes szemléletű képességfejlesztési modell megvalósítása. A kiadvány struktúrájában csaknem azonos felépítésű az előző évfolyamok tanítói segédleteivel: fejlesztő program, módszertani ajánlások, ötletek feladatlapok és fóliák készítéséhez, pedagógiai és pszichológiai mérések.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalmában - figyelembe véve az előző években elért, elérhető fejlesztési eredményeket - a képességfejlesztést az életkori sajátosságoknak és a negyedikes anyanyelvi tárgyak tananyagának és követelményeinek megfelelően tervezi. A képességfejlesztő módszerek tanórai megvalósítását óravázlatok segítik. Felhívjuk a figyelmet az önismereti játékok alkalmazásának fontosságára, hiszen a kudarcok megelőzésében jelentős szerepet játszik a reális énkép kialakítása. A tanulás iránti motivációt erősíti az egészséges önbizalom, a tanuló önmagába vetett hite.

Gyártó Magyar termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Szautner Jánosné: A tanulási zavarok korrekciója kisiskolás korban 4.” terméknévvel megtalálható iskolai eszköz termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: iskolai berendezések, felnőtteknek szóló könyvek, iskolai fejlesztő eszközök. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő felnőtt könyvek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: iskolai fejlesztő eszköz, iskolai eszközök. A fenti iskolai eszköz többek között az „Intézményeknek ” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Könyvek > Felnőtteknek” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló iskolai eszköz adatlapja tekinthető meg. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva pl. több mint 175 különböző felnőtt könyv között válogathatnak a kedves látogatók.

Termék címkék: felnőtt könyv, iskolai eszköz