A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elemes mozdony USB kábellel 33599 Brio favonat készlet

Ár:
12.590 Ft
Cikkszám: 6658
Gyártó: Brio
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 126
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Most valami igazán különleges dolog mehet a pályákon. Egy hatalmas, fekete remekmű, mely egy klasszikus gőzmozdony benyomását kelti. A mozdony elején levő lámpa megvilágítja az utat, figyelmeztet mindenkit, hogy hagyja szabadon azt. Az USB-kábel segítségével könnyen tölthető. Laptoppal, telefonnal vagy tablettal is tölthető, bárhol is vagy.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Gyártó Brio
Jelleg vonatos szerepjáték
Fejleszti kreativitást, motorikus készségeket, együttműködést, fantáziát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középsős ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a vonatos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Elemes mozdony USB kábellel 33599 Brio favonat készlet” elnevezéssel listázott vonatos játék termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, fa építő játékok, képességfejlesztő játék, vasúti építőjátékok, játék vonat, játék, vasúti építőjáték, vonatpályák, fa építő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: vonatos építőjátékok, vasúti játékok, játék vonatok, játékvonatok, fa építőjátékok, vonatos játékok, játékok, vasúti játék. A fenti vonatos játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” termékkategóriában és a „Karácsonyi ajándékötletek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló vonatos játék tekinthető meg. A fa építőjáték címkére kattintva pl. több mint 171 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.